Shadow

Călătoriile pentru mileniali se extind după pandemie

Compania de turism WeRoad, specializată în călătorii de grup pentru generația milenial și creată în Italia în anul 2017, și-a anunțat acum extinderea în Germania și Franța, două noi piețe pe care le consideră cheie pentru transferul modelului său de afaceri, după ce a aterizat în 2019 în Spania și 2021 în Regatul Unit. 

 

Potrivit unor surse de la OTA, între 2021 și 2022 echipa lor s-a triplat, au deservit aproximativ 30.000 de călători, din nou triplu față de anul precedent, iar veniturile lor au crescut cu peste 3,5 milioane de euro. Toate acestea sunt simptome clare de creștere. 

De la stânga la dreapta: Guillaume -Emmanuel Doerflinger (Country Manager de WeRoad Franța), Tobias Girard (Country Manager de WeRoad Germania) și Seb Williams (Country Manager de WeRoad Regatul Unit).

 

Această compania de travel este specializată în formarea de grupuri mici de călători care sunt asemănători ca vârstă și interese, pentru a realiza interese în care să fie încurajată imersiunea în cultura locală și crearea de legături și prietenii între călătorii. Excursiile sale pot fi rezervate și ghidate în 5 limbi și are 1.100 de coordonatori de călătorie în 5 țări. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.