Shadow

UNWTO caută startup-uri pentru provocarea de a „trezi” turismul

UNWTO (Organizația Mondială a Turismului), prin Departamentul său de Inovare, Educație și Investiții, și-a propus să descopere cele mai creative companii care promovează Obiectivele de Dezvoltare Durabilă (ODS) ale ONU cu Awake Tourism Challenge, al cărei termen limită de prezentare a candidaturilor se încheie pe 15 octombrie. 

UNWTO se concentrează pe strategii de inovare, educație, transformare digitală și investiții pentru a aborda și depăși problemele și tendințele emergente în turism și startup-uri. Prin această abordare, se urmărește să promoveze digitalizarea turismului, construind un ecosistem pentru inovare și parteneriat care să optimizeze potențialul industriei de creare de locuri de muncă, creștere economică și sustenabilitate.

UNWTO Awake Tourism Challenge | UNWTO Innovation Challenges
Termenul pentru a prezenta candidaturile la Awake Tourism Challenge se finalizează la data de 15 octombrie.

Turismul și-a arătat rezistența după ce a fost unul dintre sectoarele care a suferit cel mai mult de pe urma crizei globale generate de pandemie pentru a deveni ulterior unul dintre principalele sale motoare de redresare. Reziliența și un leadership care este chemat să dea dovadă în fața transformării digitale accelerate și a adoptării de noi tehnologii de-a lungul lanțului valoric, pentru a face față noilor provocări.

În același timp, tinerii și-au dovedit capacitatea de a inova în soluții tehnologice cu impact social și sustenabilitate; dar au nevoie de sprijin pentru a-și menține impulsul și pentru a-și atinge toate beneficiile protențiale prin proiectele lor.

Mai multe informații despre alte inițiative similare ale UNWTO în:

Câștigătorii concursului UNWTO și Sommet Education 

Cele 25 de startup-uri câștigătoare a competiției UNWTO

Startup-ul românesc Questo printre cele mai bune startup-uri de turism

 

Toate informațiile, pe site-ul Awake Tourism Challenge al UNWTO.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.