Shadow

Startup-ul românesc Questo printre cele mai bune startup-uri de turism

Startup-ul românesc Questo ocupă locul 64 în topul celor mai bune startup-uri de turism din lume, Top 100 Startups and Innovators, al Organizației Mondiale a Turismului (UNWTO). La sfârșitul articolului puteți descărca lista completă a celor 100 de companii. 

Cele mai bune startup-uri de turism din lume sunt selectate pentru UNWTO de către experți în inovare care iau în considerare mai multe elemente, precum dezvoltarea tehnologică, finanțarea la care au avut acces, creșterea, impactul realizat, noii investitori care au fost interesați de proiect etc.

Potrivit clasamentului UNWTO, Top 100 Startups and InnovatorsSpania este țara cu cele mai multe startup-uri în listă, cu un total de 22; urmată de Israel cu opt companii; și Statele Unite, cu 6.  România are doar o companie în acest top, Questo, care se află pe poziția 64. Questo este o platformă pentru jocuri de explorare a orașelor, care permite călătorilor și localnicilor să descopere cele mai bune locuri din oraș.

Questo - Home | Facebook
Logo Questo

Potrivit UNWTO, toate aceste companii arată că nu este totul inventat în sectorul turismului și că există încă loc pentru multe propuneri originale și de succes.

Topul complet poate fi descărcat la acest link.

 

Sursă: hosteltur.com și UNWTO

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.