Shadow

The Meliá Collection își duce conceptul de lux în Asia cu un hotel în China

Meliá Hotels International a anunțat semnarea celui de-al unsprezecelea hotel din China și primul din Asia pentru brandul său exclusivist de lux The Meliá Collection, care va fi situat în regiunea Arxan, cunoscută sub numele de „Alpii chinezi”, în nord-estul Mongoliei interioare. Această destinație se mândrește cu cea mai mare suprafață de pădure pe cap de locuitor din țara, cu unul dintre cele mai nealterate și diverse medii naturale, conturat de păduri dense, izvoare, peisaje vulcanice, lacuri și ghețari. 

Conceput ca o casă de munte, hotelul ar trebui să se deschidă în 2025, fiind format exclusiv din 44 de vile de lux cu peste 90 de camere, precum și un restaurant, mai multe săli de ședințe și zone de wellness.

Hotelul va face parte dintr-un complex de lângă viitorul Meliá Arxan Ski and Hot Spring Resort, pe care lanțul l-a anunțat în 2019.

În noul său hotel Meliá, va oferi un nivel superior de lux clienților săi mai exigenți, care vor găsi în acest resort tot confortul și atenții necesare pentru a se bucura mai mult de experiența destinației.

Două stațiuni de schi, cu zăpadă șapte luni, se află în imediata vecinătate, ceea ce face din acest loc, ceea ce face din acest loc ideal pentru sporturile montane. Pe lângă peisaje sale, Arxan este, de asemenea, o destinație renumită de izvoare termale, cu aproximativ cincizeci de izvoare. Prin urmare, printre facilitățile de agrement se numără și numeroasele centre spa, multe dintre acestea aflându-se la o distanță de mers pe jos de hotel.

O altă atracție principală a regiunii este Parcul Forestier Național Arxan, care se mândrește cu cele mai bine conservate vestigii vulcanice din China, precum și cu lacuri vulcanice și izvoare termale.

Redresarea turismului chinezesc

După cum a subliniat Ignacio Martín, CEO al Melià Hotels International pentru Asia-Pacific, „redresarea turismului în China este, fără îndoială, un stimulent pentru a ne continua expansiunea în această țară”.

Potrivit celor mai recente date publicate de Ministerul Culturii și Turismului din China274 de milioane de călătorii au fost efectuate în interiorul țării în perioada sărbătoririi de 1 Mai, în creștere cu 119% față de aceeași perioadă din 2019. Deoarece China a început să își desființeze politica de „Covid Zero” în decembrie anul trecut, se așteaptă ca milioane de turiști chinezi să călătorească din nou în afara granițelor sale pe parcursul anului 2023.

Având în vedere acest lucru, a concluzionat Martín, „vom continua să ne concentrăm pe consolidarea brandurilor noaste și pe creșterea ponderii pe piață, astfel încât Meliá să fie din ce în ce mai recunoscută în rândul călătorilor chinezi, atât pentru călătoriile interne, cât și pentru cele internaționale”.

Alte articole despre extinderea lanțului Meliá:

Meliá va deschide un nou hotel în Muntenegru în 2025

Meliá Hotels International va deschide cel puțin 25 de hoteluri

Meliá semnează primul său hotel în Seychelles

Meliá mizează pe Albania, noua sa perlă a Mediteranei

Meliá adaugă 12 hoteluri în Vietnam și ajunge la 6.900 de camere

Meliá redeschide 18 hoteluri în Cuba

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.