Shadow

Meliá adaugă 12 hoteluri în Vietnam și ajunge la 6.900 de camere

Meliá Hotels International a semnat un acord Vinpearl, cel mai mare proprietar hotelier din Vietnam, de la care își va asuma conducerea a 12 hoteluri și stațiuni din principalele destinații ale țării. Unitățile vor fi incorporate în portofoliu pe tot parcursul acestui an. Lanțul spaniol va ajunge la 6.900 de camere în Vietnam, între hoteluri deschise și proiecte.

 

Lanțul a deschis primul hotel în Vietnam în 1990, Meliá Hanoi, iar în prezent gestionează șase hoteluri și alte șase proiecte în curs de deschidere pentru următorii câțiva ani.  

 

Ca urmare a acestui acord, lanțul va deveni al doilea grup hotelier din țară ca număr de camere, întrucât va avea 6.900 în 24 de hoteluri. 

 

„În strategia de creștere a companiei noastre, ne angajăm să creăm alianțe cu partneri locali care au o legătură profundă cu destinația precum Vinpearl, al cărui portofoliu de hoteluri incluse în acord ne consolidează fără îndoială rădăcinile deja adânci în Vietnam”, a spus Gabriel Escarrer, Vicepreședinte și CEO al Meliá Hotels International. 

Hotelul Meliá Vinpearl Quang Binh va fi adăugat la portofoliu în luna martie.

La rândul său, Thai Thanh Nhat Quang, Director Executiv al Hotelului Vinpearl, a asigurat că „colaborarea cu partenerii internaționali în managementul hotelurilor noastre va facilita pentru Vinpearl să se alăture rețelele de hoteluri de renume mondial și recunoscute și va contribui la ridicarea nivelului turismului vietnamez. 

 

Cele 12 hoteluri care fac parte din alianță cu Vinpearl sunt toate de 5 stele și vor fi recunoscute drept „Meliá Vinpearl”. 

 

În luna martie, hotelul Meliá Vinperal Quang Binh va fi adăugat portofoliul „Meliá Vinperal”, într-o locație de coastă care a devenit faimoasă în urmă cu cîțiva ani, când a fost descoperită cea mai mare peșteră din lume Phong Nha – Parcul National Ke Bang. În luna mai va fi rândul Meliá Vinpearl Hue, în fosta capitală imperială a Vietnamului. 

 

Restul hotelurilor plănuiesc să se alăture portofoliul pe tot parcurusl anului 2022, în destinații precum Thanh Hoa și Hai Phong, în apropiere de capitala țării; Cua HoiHa Tinh de-a lungul coastei centrale de nord; Nha Thang, de-a lungul coastei centrale de sud și Tay Ninh, în sud. De asemenea, în unele destinații unde Meliá operează deja, precum Danang

 

„Vietnamul are un mare potențial de creștere, în special industria hotelieră de lux. În ciuda faptului că COVID-19 ar putea să fi paralizat călătoriile internaționale, suntem încrezători că țara se va recupera în curând și că vom vedea, de asemenea, o creștere a călătoriilor cu avionul”, a declarat Ignacio Martín, Managing Director Asia de Sud-Est la Meliá Hotels International. 

 

Asia de Sud-Est este unul dintre polii cu cea mai rapidă creștere pentru Meliá Hotels International. Grupul are în prezent aproximativ douăzeci de hoteluri deschise în Indonezia, Malaezia, Myanmar, Thailanda și Vietnam, iar alte douăzeci sunt în curs de dezvoltare. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.