Shadow

Meliá semnează primul său hotel în Seychelles

Meliá Hotels International a semnat contractul pentru primul său hotel din SeychellesMeliá Sea Front Mahe Island va face parte dintr-un complex nou construit pe malul mării în Mahe, programat să se deschidă în 2025. 

Hotelul Meliá Sea Front Mahe Island va fi amplasat într-un complex care va include un centru de convenții, cu o capacitate de până la 300 de persoane, o zonă comercială, un centru comercial și locuințe pentru muncitori. De asemenea, va fi construită o clădire cu 68 de apartamente cu servicii.

Hotelul va avea 120 de camere, dintre care 12 vor fi apartamente, pe lângă serviciile și atributele brandului Meliá Hotels & Resorts. Oferta gastronomică va consta în trei restaurante situate în zone diferite, inclusiv pe acoperiș. Acesta va avea, de asemenea, diferite piscine, spații amenajate și facilități axate pe wellness, cum ar fi, de exemplu, o sală de sport completă.

„Suntem foarte mândri de expansiunea internațională pe care compania noastră o cunoaște datorită unor firme ca aceasta, care duc brandurile noastre în cele mai exclusiviste destinații din lume”, a declarat Gabriel Escarrer, Vicepreședinte Executiv și CEO Meliá Hotels International.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.