Shadow

OTA eDreams Odigeo își va crește forța de muncă globală cu 50%

Grupul european de agenții online eDreams Odigeo a anunțat astăzi ca intenționează să-și mărească forța de muncă globală cu 50% pentru anul fiscal 2025. Noile angajări vor consolida echipele de tehnologie, produse și inovare ale OTA, astfel încât compania să poată continuă să-și dezvolte propria platforma tehnologică precum și produse și servicii de călătorie. În prezent, forța de muncă a companiei este formată de din 1.050 de angajați

 

Majoritatea noilor posturi vor fi amplasate în centrele tehnologice pe care le are în Europa. Prima fază a acestei companii de recrutare, care va dura trei ani, începe în 2022 cu prognoza acoperirii a 200 de posturi vacanțe, în special în noile centre tehnologice ale Grupului din Porto și Milano, precum și în birourile sale din Barcelona, Madrid și Budapesta

 

Compania explică faptul că este vorba despre lucrul în „cea mai mare agenție de turism online din Europa, cea mai mare companie care vinde zboruri la nivel global, cu excepția Chinei, și una dintre cele mai mari afaceri europene de comerț electronic”. 

 

Anunțul, care reprezintă cea mai mare companie de achiziție de talente din istoria eDreams Odigeo, vine într-un moment în care compania se transformă către o afacere bazată pe abonament de la modelul anterior, bazat pe tranzacții. De la începutul pandemiei, compania și-a mărit cota de piață a zborurilor la 37% (+6 pp) și a depășit constant restul industriei, cu rezervări peste nivelurile pre-COVID cu +30% în februarie anul acesta. 

 

Numai în ultimele douăsprezece luni, Prime, programul de abonament de călătorie al eDreams Odigeo, a crescut cu 182% și a depășit 2,4 milioane de membri. Bazându-se pe succesul continuu al Prime, compania se așteaptă ca 66% din totalul rezervărilor sale să fie deja făcute de abonați până în 2025, moment în care se așteaptă să ajungă la 7,25 milioane de membri. Investiția în angajarea de noi tehnologii și roluri de produs va sprijini îmbunătățirea continuă a Prime, precum și extinderea sa geografică și dezvoltarea de noi funcționalități. 

 

Danna Dune, CEO al eDreams Odigeo, a explicat că „ne-am pornit într-o călătorie incitantă care ne transformă afacerea și reinventează experiența de călătorie pentru consumator. Suntem foarte mândri de rezultatele excelente pe care „eDOers”, membrii echipei noastre, echipa a realizat în ultimii ani și suntem mândri să continuăm să ne stimulăm creșterea ca afacere bazată pe abonament în această noua fază”. 

 

„Noile angajări ne vor consolida capacitatea de a inova și de a dezvolta noi produse și servicii pentru călători, acordând o atenție deosebită îmbunătățirii propunerii noastre unice de abonament în lumea călătoriilor, „Prime”, a explicat CEO-ul eDreams Odigeo. 

 

„Pentru a ne menține creșterea puternică, căutăm cei mai buni și mai străluciți talente internaționale care ni se alătură și să ne ajute să revoluționăm în continuare piața călătoriilor, precum și să impulsionăm inovația tehnologică în sectorul comerțului electronic. 

 

eDreams Odigeo are angajați de 46 de naționalități diferite și operează cu un sistem de lucru flexibil și hibrid, „un pionier în sector, al cărui obiectiv este promovarea flexibilității și creativității lucrătorilor din mediul post-pandemie”. Candidați interesați de noile posturi pot caută locuri de muncă și pot aplica online la edreamsodigeocareers.com. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.