Shadow

Amadeus: sprijină clienții pentru a asigura continuitatea afacerii

Amadeus, furnizorul de soluții tehnologice pentru industria turistică, a adoptat o serie de măsuri pentru colaborarea și ajutorarea clienților săi din toate domeniile industriei turismului în gestionarea „acestei situații complicate în cel mai bun mod posibil”, generată de pandemia coronavirusului

Compania de tehnologie evidențiază ca urmărește îndeaproape situația Covid-19, coronavirus. „Prioritatea noastre să garantăm sănătatea și bunăstarea angajaților noștri, pe lângă continuarea oferirii de sprijin clienților noștri”.

Ei explică faptul că aceștia oferă tratament personalizat, „având în vedere că situația fiecărui client este unică” și adaugă că echipe din toată compania lucrează la el”.

Printre măsurile generale luate de Amadeus împreună cu diferitele segmente de clienți se numără:

  • Accelerarea livrării de produse și servicii care permit clienților companiei noastre aeriene să fie în contact constant cu călătorii și agenții de turism, cum ar fi un chatbot care răspunde la cele mai frecvente întrebări legate de focar sau servicii de date care ajută la monitorizarea acestor afaceri. Pentru unele soluții am creat, de asemenea, echipe de asistență specializate pentru clienții care se confruntă cu volume mari de tranzacții în mediul de azi.
  • Lucrăm cu mulți dintre clienții noștri, inclusiv companiile aeriene, pentru a utiliza spațiul publicitar Amadeus în soluțiile agențiilor de turism și în documentele de călătorie pentru a oferi actualizări periodice, cum ar fi modificări de program, anulări de zbor sau alte eventuale evenimente perturbatoare.
  • Suport tehnic permanent prin portalurile noastre online de clienți. Mai exact, oferim agențiilor de turism și hotelurilor de telemuncă care le permite să continue furnizarea de servicii clienților lor.

Înlocuim instruirea în clasa cu clase virtuale și extindem catalogul nostru amplu de cursuri online cu mai multe limbi. Agențiile de turism le pot găsi pe Amadeus Extranet sau pe Amadeus Learning Universe, disponibile pe Amdeus Service Hub.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.