Shadow

Norwegian introduce WiFi gratuit pe zborurile de lung curier

Compania aeriană low-cost Norwegian a început să introducă conexiune WiFi în flota sa de lung curier. Pasagerii care zboară între Europa și Statele Unite, America de Sud și Asia pot rămâne conectați în zbor prin WiFi în avioanele  Boeing 787-Dreamliner și 737 MAX. Compania aeriană estimează că, până în 2020, mai mult de 50% din flota de avioane 787 Dreamliner va oferi conexiune în timpul zborului.

De când a început să opereze zboruri de lung curier în 2013, Norwegian a crescut, oferind în prezent peste 60 de rute intercontinentale între Europa și Statele Unite, America de Sud și Asia.

În plus, printr-o declarație, amintește faptul că în 2011 a devenit prima companie aeriană care oferă WiFi gratuit  pe toate rutele sale europene, precum și prima companie care oferă televiziune în direct în 2015.

Din 2011, Norwegian oferă WiFi gratuit pe toate rutele sale europene.
Din 2011, Norwegian oferă WiFi gratuit pe toate rutele sale europene.

Pasagerii Norwegian vor avea două opțiuni de pachete de WiFi la bord. Una de bazăgratuită și care le va permite să navigheze pe Internet, să trimită și să primească e-mailuri și mesaje instantanee utilizând la bord.

A doua opțiune este premium, de mare viteză, suficient de rapidă pentru a difuza muzică, filme și programe de televiziune, disponibilă la un preț de lansare de 12,95 de euro, pentru un pachet de navigație de trei ore.

„Îmbunătățim continuu experiența clienților în timpul zborului și suntem încântați să fim prima companie aeriană care oferă WiFi gratuit pe durata zborurilor de lung curier”, spune Boris Bubresko, vicepreședinte de Dezvoltare a Afacerii al Norwegian.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.