Shadow

Cele mai bune hoteluri tehnologice din lume, potrivit lui Booking.com

Booking.com a consultat peste 1,4 milioane de hoteluri în mai mult de 120.000 de destinatii din întrega lume pentru a găsi cele opt hoteluri tehnologice care oferă mai mult decât o conexiune Wi-Fi rapidă și sunt ideale pentru călătorii mai adaptăți la cele mai recente tehnologii.

Un studiu realizat de Booking.com a arătat că una dintre preocupările a 40% dintre călători este a nu se putea conecta la Wi-Fi în timp ce călătoresc. Posibilitatea de a avea o conexiune bună la internet este foarte importantă pentru a asigura un sejur confortabil, în special prin creșterea activitatilor de petrecerea timpului liber legate de cele mai recente tehnologii, cum ar fi încărcarea fotografiilor pe rețelele sociale, citirea recenziilor despre restaurant sau ascultarea listei de reproducere creată pentru vacanță.

Acestea sunt, potrivit lui Booking, cele mai bune opt hoteluri tehnologice din lume:

Camera hotelului CitizenM Asterdam.
Camera hotelului CitizenM Asterdam.

CitizenM Amsterdam

CitizenM, un lanț de hoteluri boutique la prețuri accesibile, are unități de cazare în New York, Londra, Glasgow, Paris și Taipei, precum și în Amsterdam. La sosire, clientul poate face check-in-ul și toate camerele au MoonPad, o tabletă cu care puteți controla jaluzelele, reglarea climei, culorile luminii și apelul ceasului deșteptător; pe lângă că îl poți folosi ca dispozitiv de disvertisment și să citești informații despre hotel.

Virgin Hotels Chicago este foarte concentrat pe tehnologie.
Virgin Hotels Chicago este foarte concentrat pe tehnologie.

Virgin Hotels Chicago

Acest hotel modern este foarte concentrat pe tehnologie. Cu aplicația mobilă Lucy a Virgin Hotels, clientul poate solicita orice, fără a fi nevoie să vorbească cu nimeni: check-in și check-out, personalizarea minibarului său, reglarea temperaturii camerei și a conversa cu alți oaspeți ai hotelului. În plus, o mașină Tesla Model S vă va duce pe orice site pe o rază de 3,2 kilometri pentru a explora orașul.

La intrarea în Hotel Blow Up Hall 5050, clientul va gândi că a căalătorit în viitor.
La intrarea în Hotel Blow Up Hall 5050, clientul va gândi că a căalătorit în viitor.

Hotel Blow Up Hall 5050, în Poznan (Polonia)

Clientul la intrarea în Hotel Blow Up Hall 5050, cunoscut pentru colecția sa de artă, va crede că a călătorit în viitor. Instalațiile de artă digitală monitorizează intrarea clienților și proiectează imaginile ca și cum ar fi videoclipuri de supraveghere video. Cheia camerei este un iPhone 5, care asemenea, calea către camera corectă (datorită tehnologiei de recunoaștere a informațiilor) și serveste pentru a comunica cu personalul în timpul șederii. Toate camerele sunt concepute individual și au televiziune prin satelit cu ecran LCD.

W Hotel Sentosa Cove din Singapore are propiul bar și cabină privată cu DJ.
Suite Wow al W Hotel Sentosa Cove din Singapore are propiul bar și cabină privată cu DJ.

W Singapore Sentosa Cove

Lanțul W Hotels este cunoscut pentru faptul că are unitîți de design din întreaga lume, iar W Hotel Sentosa Cove din Singapore nu face excepție. Hotelul oferă servicii de ultima generație, cum ar fi boxe acvatice în piscină și cabină DJ privată de la WOW Suite. În plus, clientul își poate accesa camera cu smartphone-ul său Apple Watch. Și, dacă nu ai suficient cu telefonul mobil, poți folosi unul dintre cele oferite de hotel pentru a realiza apeluri locale și a naviga gratuir la Wi-Fi nelimitat.

Hall del hotel The Península Tokio.
Holul hotelului The Peninsula Tokyio.

The Peninsula Tokyo

Nicio listă care vorbește tehnologie este complet fără cazarea într-un oraș la fel de avansat tehnologic ca Tokyo. În The Peninsula Hotel toate camerele au radio pe Internet , cu peste 3.000 de posturi, TV cu ecran plat mare, iluminat personalizat și lampă de uscare a unghiilor. De asemenea, clientul va avea ocazia să exploreze orașul într-un BMW 750s, un Tesla Model S sau un Rolls-Royce Phantom.

Hotel Loews 1000 Seattle.
Hotel Loews 1000 Seattle.

Loews Hotel 1000 Seattle

La Loews Hotel 1000 Seattle, călătorii nu vor trebui să se îngrijoreze de curățenie, deoarece toate camerele au senzori de temperatura care anunță personalul dacă camera este ocupată. Tehnologia inteligentă permite clientului să aleagă temperatura camerei, operele de artă și muzica. Și dacă îți place golful poti exersa swingul la Clubul de Golf virtual, unde vor juca cu crose și mingi reale într-unul dintre cele mai bune 50 de cursuri din lume.

Aproape toate camerele ale hotelului Eccleston Square din Londra sunt controlate prin tastaturi cu senzori.
Aproape toate camerele ale hotelului Eccleston Square din Londra sunt controlate prin tastaturi cu senzori.

Eccleston Square Hotel, din Londra

Acest hotel boutique din Londra poate fi unul dintre cele mai avansate tehnologic din lume. Aproape toate camerele sunt controlate prin intermediul tastaturilor sensibile, cu ajutorul cărora puteți personaliza muzica și iluminatul sau chiar face ca pereții dușului să treacă de la transparent la opac, prin simpla atingere a unui obiect. În plus, paturile reglabile și realizate manual de brandul suedez Hästens, vor ajuta clientul să se odihnească pe toată durata șederii.

Hotelul Mama Shelter Paris a fost proiectat de Philippe Starck.
Hotelul Mama Shelter Paris a fost proiectat de Philippe Starck.

Mama Shelter Paris

Acest hotel de design este situat în districtul 20 din centrul Parisului și a fost proiectat de Philippe Starck. Camerele sunt ultramoderne și au un computer iMac cu funcție AirPlay, filme gratuite la cerere, cabină foto și Wi-Fi gratuit. În zona de divertisment a adăpostului Mama Shelter`s, clientul poate juca fotbal de masă sau poate vizita magazinul de cadouri.

 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.