Shadow

Nouă branduri de turism în Top100 global al celei mai bune reputații

Indexul Global RepTrack 100, care enumeră cele 100 de companii cu cea mai bună reputație din lume și reunește nume bine cunoscute publicului larg, include nouă branduri legate de sectorul turismului dintre care patru sunt hoteluri: Hyatt Hotels, Marriott International, Intercontinental Hotels Group (IHG) și Hilton Hotels & Resorts, una este un OTA, Booking, iar celelalte patru sunt companii aeriene: Singapore Airlines, Lufthansa, Air France-KLM și Cathay Pacific

Acest clasament anual definitiv al reputației corporative a companiilor lider din lume, care „arată cum se simt, gândesc și acționează părțile interesate față de companii la nivel global”, este realizat de mai bine de un deceniu de The RepTrak Company, care desemnează liderii reputației la nivel global.

Marriott este unul dintre brandurile incluse în Global RepTrack 100.

De data aceasta, există schimbări semnificative în ceea ce privește ponderea companiilor de turism față de 2022. În ambii ani, Hyatt a fost prima care a apărut, dar pe locul 32 în 2022 a trecut  pe locul 21 ân 2023, câștigând 11 locuri și apropiindu-se puțin de Top10. În mod similar, Singapore Airlines a trecut de pe locul 49 pe locul 34 de la un an la altul.

Marriott se îmbunățește

Următorul lider în materie de reputație în turism este Lufthansa, care în 2022 era pe locul 61 în clasament, iar anul acesta este pe locul 69, ceea ce înseamnă că a scăzut. Opusul s-a întâmplat cu Marriott, care anul trecut era pe locul 65 și acum este pe 45, un salt pozitiv de 20 de locuri. Același lucru s-a întâmplat și cu IGH, care a trecut de pe locul 82 pe locul 65, și cu Hilton, care a trecut de pe locul 86 pe locul 74.

Companiile aeriene Air France-KLM și Cathay Pacific nu apărusera anul trecut în Global RepTrak 100 și au intrat în acest an pe locurile 83 și, respectiv, 90. Pe de altă parte, nu au existat ieșiri ale companiilor de turism din clasament, ceea ce înseamnă că aceste două includeri reprezintă o consolidare a participării sectorului în această listă a reputației.

Brandurile de turism și poziția lor în Top100

  • – Hyatt Hotels
  • – Singapore Airlines
  • – Marriott International
  • – International Hotels Group (IHG)
  • – Booking
  • – Deutsche Lufthansa
  • – Hilton, Hotels & Resorts
  • – Air France-KLM
  • – Cathay Pacific

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.