Shadow

Norwegian Cruise Line, fără restricții anti-COVID în croaziele sale

Din 4 octombrie, Norwegian Cruise Line (NCL) nu mai solicită pasagerilor de pe navele sale de croazieră să fie testați sau vaccinați pentru COVID-19 și nici să poarte măști. Având în vedere progresul sanitar pozitiv si semnificativ, compania de transport maritim și-a actualizat liniile directoare în materie de sănătate și siguranță, care sunt acum mai în concordanță cu alte organizații globale din sectorul călătoriilor. 

„Sănătatea și siguranța sunt întotdeauna principala noastră prioritate, de fapt, suntem lideri în sănătate și siguranță de la începutul pandemiei”, a declarat Harry Sommer, președinte și director executiv al Norwegian Cruise Line, care are o flotă de 18 nave de croazieră.

În ciuda relaxării protocoalelor de sănătate și siguranță, NCL va continua să urmeze liniile directoare de călătorie, conform cerințelor destinațiilor pe care le vizitează.

Sectorul croazierelor a fost puternic lovit de pandemia care a început în 2020. În Statele Unite, principala piață a croazierelor, flotele au fost paralizate de mai bine de un an și apoi au fost nevoite să adopte măsuri stricte pentru a opri contagiunea.

Volumul veniturilor a scăzut cu 59% în 2020 față de 2019, deși a ajuns la 63,4 miliarde de dolari (64,6 miliarde de euro).

Numărul de pasageri îmbarcați, care a însumat 5,8 milioane a scăzut cu 81%, potrivit datelor globale ale Asociației Internaționale a Liniilor de Croazieră (CLIA).

 

Mai multe informații:

NCL elimină cerința de vaccinare pentru navele sale de croazieră

NCL reușește să continue să ceară vaccinarea pasagerilor și echipajului 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.