Shadow

NCL elimină cerința de vaccinare pentru navele sale de croazieră

Norwegian Cruise Line Holdings și-a revizuit și relaxat protocoalele de sănătate, eliminând cerința de a avea schema completă de vaccinare COVID-19 pentru a urca la bord. Măsura va intra în vigoare pe 3 septembrie pe NCL, Oceania Cruises și Regent Seven Seas Cruises

 

Compania a explicat că noua politică de sănătate poate diferi pentru pasagerii care pleacă din sau vizitează destinații cu reglementări locale specifice, „inclusiv, dar fără a se limita la Canada, Grecia și Bermuda”. 

 

În august 2021, Norwegian Gem a devenit prima nava de croazieră a companiei cu 100% dintre pasageri vaccinați

Norwegian Sun.

 

Un an mai târziu, compania de transport maritim a decis să aplice patru modificări „care ne apropie de restul societății, care a învățat să se adapteze și să traiască cu COVID-19”, potrivit Frank Del Rio, președinte și CEO al Norwegian Cruise Line. 

1. Oaspeții vaccinați cu vârsta peste 12 ani nu vor mai avea niciun protocol legat de COVID-19 înainte de croazieră.

2. Pasagerii nevaccinați, cu vârsta de peste 12 ani sau cei care nu pot sau nu doresc să furnizeze dovada vaccinării, vor fi obligați să prezinte un PCR administrat de un medic sau un test antigen COVID-19 negativ efectuat cu cel mult 72 de ore înainte de îmbarcare.

3. Oaspeții cu vârsta sub 11 ani nu vor fi supuși cerințelor de vaccinare sau protocoalelor de testare de niciun fel. 

4. Pasagerii vaccinați trebuie să îndeplinească definiția general acceptată a termenului „complet vaccinat” în funcție de destinația în care se îmbarcă sau în care călătoresc și trebuie să furnizeze dovada vaccinării. 

 

„Relaxarea protocoalelor, împreună cu relaxarea continuă a restricțiilor de călătorie și redeschiderea navelor de croazieră în mai multe porturi din întreaga lume, sunt pozitive semnificative pentru afacerea noastră, deoarece reduce fricțiunile, extinde piața de croazieră, aduce varietate itinerariilor și oferă catalizatori suplimentar pe drumul spre recuperare”, a concluzionat Frank Del Rio. 

 

Mai multe informații despre NCL în stirea NCL reușește să continue să ceară vaccinarea pasagerilor și echipajului

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.