Shadow

Cele mai bune companii aeriene în 2017

Qatar Airways a fost aleasă pentru  a patra oara ca cea mai bună Companie Aeriană din Lume în cadrul premiilor Skytrax 2017 World Airline Awards, votată de 24 milioane de călători din întreaga lume în sondajul anual realizat în rândul pasagerilor. Compania aeriană cu sediul la Doha a câștigat, de asemenea, premii importante pentru cea mai bună Business Class din Lume, Cel Mai Bun Salon VIP din Lume și Cea Mai Bună Companie din Orientul Mijlociu. Lufthansa este prima din Europa, ocupând locul șapte în lume.

Singapore Airlines, una dintre favoritele premiilor, a ocupat locul al doilea în lume, și a primit, de asemenea, premii ca Cea Mai Bună Companie din Asia, Cel Mai Bun Scaun la Business Class, Cel Mai Bun Catering la Clasa Premium Economy.

Cele mai bune companii aeriene în 2017: Qatar Airways Nr. 1.
Cele mai bune companii aeriene în 2017: Qatar Airways Nr. 1.

Cunoscute drept „Oscarurile industriei de aviație”, Skytrax World Airline Awards se bucură de stimă și respect în cadrul sectorului pentru claritatea și independența procesului de selecție, fără influență externă sau sponzorizare. Procesul de votare în sondaj și analiza rezultatelor obținute au fost supuse unei evaluări detaliate și independente de către Autoritatea de Publicitate din Regatul Unit (ASA), fiind evaluate ca fiind pe deplin conforme, transparente și independente,

Sondajul permite ca orice companie aeriană din lume să fie nominalizată, permițând călătorilor să facă propria alegere. Pentru rezultatele finale au fost luate în considerare 19.87 milioane de intrări valide, între august 2016 și mai 2017, cu participarea a 105 nationalități și realizat în engleză, spaniolă și chineză. Sondajul a acoperit peste 325 de companii aeriene, de la cele mai mari companii internaționale până la cei mai mici operatori interni, măsurându-se standardele de calitate a 41 de produse și factori de servicii la bord și mediul aeroportului care alcătuiesc experiența pasagerilor.

Potrivit rezultatelor, cele mai bune companii aeriene din lume în 2017 au fost:

 1. Qatar Airways
 2. Singapore Airlines
 3. ANA All Nipon Airways
 4. Emirates
 5. Cathay Pacific
 6. Eva Air
 7. Lufthansa
 8. Etihad Airways
 9. Hainan Airlines
 10. Garuda Indonesia
 11. Thai Airways
 12. Turkish Airlines
 13. Virgin Australia
 14. Swiss Int’l Air Lines
 15. Qantas Airways
 16. Japan Airlines
 17. Austrian
 18. Air France
 19. Air New Zealand
 20. Asiana Airlines

Sursă: hosteltur.com

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.