Shadow

Accor încheie un parteneriat cu Microsoft pentru noul său concept de reuniuni hibride

Accor s-a asociat cu Microsoft pentru a lansa All Connect, un nou concept de reunini hibride susținut de Microsoft Teams. Această colaborare va permite clienților din întreaga lume să se adapteze la noile moduri de muncă care au apărut ca urmare a pandemiei și care se așteaptă să dureze în timp. 

 

Noul concept All Connect, care va fi lansat în luna aprilie, va asigura că hotelurile Accor pot oferi o experiență completă îmbogățită, care stabilește standardul pentru întâlnirirle hibride. Obiectivul său este de a aduce toate hotelurile sale de săli de ședințe la noul standard de reuniuni hibride până în 2022 de la toate brandurile, de la buget ultra-lux din întreaga lume. 

 

55% dintre hotelurile Accor cu săli de întâlniri oferă deja soluții hibride de reuniune clienților lor. 

 

Combinând brandurile și cultura serviciilor ale Accor cu tehnologia puternică de întâlnire și colaborarea Microsoft Teams, această noua ofertă va permite clienților corporativi și organizatorilor să planifice simultan întâlniri fizice la hotel și interacțiuni virtuale în mai multe locații

Datorită acestei tehnologii reuniunile pot combina participările fizice cu participările online de pe mai multe locații și inclusiv.

 

Întâlnirile vor avea loc pe plataforma Microsoft Teams, unde participanții se pot conecta și participa virtual, în timp ce din spațiile de reuniune Accor, în sălile Microsoft Teams și Surface Hub 2S, oamenii in situ cu cea mai recentă tehnologie în dispozitivele audio și video. În acest fel, oamenii pot prezenta cu usurință conținut și pot vizualiza participanții virtuali într-un mod inclusiv, ca și cum ar fi în aceeași sală. 

 

Conceptul se va concentra în primul rând pe reuniuni mici, între opt și 50 de participanți fizici, care vor avea programe și experiențe de reunini distincte și adaptate. 

 

Tendința dincolo de pandemie

O cercetarea realizată de Accor arată ca 50% din reuniunile fizice planificate de clienții de Meetings & Events ai companiei în 2021 vor fi mutate în formate virtuale și că 70% dintre respondenți consideră reuniunile hibride ca un serviciu relevant în viitor.  

 

În plus, analiza industriei sugerează că tendința de a organiza reuniuni și evenimente la distanță va continua probabil și după pandemie, chiar și odată ce bugetele corporative vor reveni la nivelurile anterioare crizei. 

 

Oferta de reuniuni hibride ale Accor va fi o nouă sursă de venit pentru grup, deoarece clienții corporativi se vor concentra pe călătorii mai durabile și vor continua să pună sănătatea și siguranță pe primul loc, în timp ce se străduiesc să mențină relații de afaceri. 

 

Nu este surprinzător că pandemia, potrivit Patrick Mendes, director comercial și șef de vânzări, marketing și distribuție și loialitate al Accor, „a determinat călătoriile de business să își revizuiască modul de muncă. Formatele virtuale și hibride au devenit o parte esențială a vieții de zi cu zi și cu All Connect oferim oportunitatea de găzdui reuniuni hibride sigure și calitative, acordând în același timp prioritate sănătății și dezvoltare durabilă”. 

 

All Connect, așa cum a adăugat el, „este un alt exemplu de răspuns rapid al Accor la această criză actuală în parteneriat cu AllSafe și introducerea conceptelor de birou și coworking în hoteluri”. Pentru a lansa AllSafe, Accor a încheiat un parteneriat cu AXA cu obiectivul de a oferi asistența medicală în cele 5.000 de hoteluri ale sale. 

 

Teams a devenit un nou mod de lucru pentru 115 de milioane de utilizatori zilnici care îl folosesc pentru a se întâlni, a vorbi și a colabora. 

 

Viitorul muncii este hibrid, potrivit Jean-Philippe Courtois, vicepreședinte executiv și președinte Global Sales, Marketing și Operations la Microsoft, „iar serviciile și experiențele pe care companiile le oferă clienților vor reflecta acest lucru. Vrem ca fiecare persoană și fiecare organizație să beneficieze de acest nou mediu de muncă într-un mod care să garanteze continuitatea afacerii„. 

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.