Shadow

Tendințe care marchează fiecare dintre principalele șase piețe europene

Încetarea restricțiilor în Europa a marcat începutul unei noi etape de redresare. Cel mai recent raport al pieței turistice europene al lui PhoCusWright arată semne pozitive ale unui viitor strălucit, inclusiv o revenire lentă a turiștilor internaționali, împreună cu o accelerare a vânzării de bilete de avion, deși plecând de la cifre foarte mici. Companiile din sector vor monitoriza modul în care redresarea lentă a turismului de business internațional permite furnizorilor să-și redirecționeze investițiile catre piața de vacanță, în speranța că razboiul din Ucraina nu oprește creșterea turismului în Europa. 

 

Phocuswright a indentificat tendința principală în fiecare dintre primele șase piețe sursă din regiune. 

Este de așteptat ca în acest an să se schimbre tendința pentru operatorii de turism scandinavi, cu o creștere de 223% în rezervări pentru acest canal. Fotografie: AdobeStock.

 

– Spania: creșterea călătoriilor pe distanțe scurte, împreună cu dorința călătorilor de a comunica direct cu furnizorii pentru a-și rezolva preocupările legate de pandemie, au avut un impact negativ asupra OTA. 

 

– Regatul Unit: reluarea zborurilor internaționale în acest an va stimula piața companiilor aeriene britanice, veniturile estimate să se dubleze la 12,4 miliarde de lire sterline. 

 

– Germania: transportul feroviar german va continua să fie lider pe piața furnizorilor de turism în distribuția mobilă. Acest dispozitiv este de așteptat să canalizeze 56% din rezervările directe de locuri de tren în 2021, ajungând la 68% la sfârșitul perioadei estimate de cinci ani. 

 

– Franța: cu consumatorii care stau aproape de casă și preferă să rezerve direct la furnizori, redresarea segmentului francez OTA este foarte limitată. Rezervările brute la hoteluri au crescut cu 21% până la 6,6 miliarde de euro în 2021. 

 

– Italia: dispozitivul mobil devine, de asemenea, canalul de distribuție online dominant pentru orice segment de furnizori de călătorii, cota de piață a rezervărilor de vânzări directe estimată să crească de la 51% până în 2021 la 58% în doar patru ani. 

 

– Scandinavia: Este de așteptat să se schimbe tendința pentru operatori în acest an, când se estimează că rezervările brute vor crește cu 223%. 

 

Informațiile de referință sunt disponibile pe site-ul Web Phocuswright Europe

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.