Shadow

Situația locurilor de muncă în hotelurile din SUA este critică

Aproape nouă din zece hoteluri din SUA au fost nevoite să reducă numărul de angajați începând cu luna martie, fie prin concedieri sau suspendarea contractelor, iar până la sfârșitul lunii iulie doar 37% din hoteluri au revenit la cel puțin jumătate din șablonul tău. 

American Hotel & Lodging Association (AHLA) a raportat ăa aproape nouă din zece hoteluri au fost nevoite să concedieze sau să suspende angajații din cauza COVID-19 și scăderea în consecință a călătoriilor.

„La patru luni după criză, doar 37% dintre hotelierii chestionați au declarat că au reușit să recupereze cel puțin jumătate din angajații cu norma întreagă”, se arată în raportul AHLA.

Hoteluri din SUA cu dificultăți pentru a relua activitatea
Hoteluri din SUA cu dificultăți pentru a relua activitatea

Asociația a efectuat sondajul proprietarilor, operatorilor și angajaților din industria hotelieră în perioada 23-27 iulie, cu peste 1.200 de respondenți.

Rezultatele cheie includ următoarele, în conformitate cu PhoCusWright:

– 87% dintre hoteluri declară că au fost fortați să concedieze sau să suspende personalul din cauza COVID-19

– 36% nu au putut să reia niciunul dintre angajați la locuri de muncă cu normă întreagă

– Doar 37% dintre hoteluri au reușit să recupereze cel puțin jumătate din angajații cu norma întreagă

– Doar unul din patru hoteluri (24%) au revenit la un minim de 60% din nivelurile de personal pre-COVID, în timp ce mai puțin de unu din trei (29%) au încă 20% sau mai puțin

Dintre cei peste 600 de proprietari de hoteluri care au răspuns, mai mult de jumătate au raportat că sunt în pericol de a-și pierde proprietatea în vederea excluderii de către creditorii imobiliari comerciali din cauza COVID-19.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.