Shadow

Emirates inovează și se oferă să plătească cheltuielile medicale ale pasagerilor cu Covid-19

Emirates Airlines a anunțat că va acoperi cheltuielile medicale ale tuturor pasagerilor afectați de Covid-19, până la maximum 150.000 de euro și 100 de euro pe zi pentru perioada de carantină. 

 

Într-un comunicat, compania aeriană din Dubai a explicat că fiecare călător poate solicita până la 150.000 de euro în cheltuieli medicale, pe lângă cei 100 de euro pe zi pentru cele 14 zile de carantină, dacă au fost diagnosticați cu Covid-19. 

 

Compania aeriană a spus că va suporta cheltuielile pasagerilor, indiferent de clasă în care călătoresc sau de destinație. 

 

„Această acoperire este disponibilă imediat pentru pasagerii care zboară cu Emirates până la 30 octombrie 2020” și se prelungește pe o perioadă de 31 de zile de la începerea călătoriei„, potrivit comunicatului. 

Emirates dă încă un pas și oferă o acoperire tuturor pasagerilor.

 

Președintele companiei aeriene, Ahmed bin Saeed Al Maktum, a asigurat prin contul său oficial de Twitter ca Emirates este prima companie care oferă această acoperire clienților săi. 

 

„Acest lucru va consolida încrederea călătorilor și va poziționa din nou Emirates și Dubai în fruntea sectorului aviației”, a spus el. 

 

El a menționat că această decizie se bazează pe orientările emirului Dubaiului și vice-președintelui și primul-ministru al Emiratelor Arabe Unite, Mohamed Bin Rashid

 

Emirates a restaurat zeci de rute internaționale la sfârșitul lunii mai, inclusiv destinații europene și americane, cu toate acestea necesită că toți călătorii (turiști și rezidenți) care zboară în țara arabă să fie supuși unui test de coronavirus înainte de sosire. 

 

Compania aeriană din Dubai, care are o rețea excepțională de conexiuni între Asia, Orientul Mijlociu, Europa și America, una dintre primele care a reinițiat operarea după suspendarea zborurilor între martie și mai, și a fost un pionier în luarea tuturor măsurilor pentru încurajarea călătoriilor. EFE

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.