Shadow

Pandemia nu oprește expansiunea: Edition va deschide șapte hoteluri în 2021

Edition Hotels va deschide șapte hoteluri pe trei continente în acest an, concret în Madrid, Roma, Dubai, Reykjavik, Tampa (Florida), Riviera Maya și al doilea hotel din Tokyo. Cu 11 unități de cazare în prezent în portofoliul din 2021 a fost momentul ales pentru a intreprinde creșterea exponențială a ofertei sale, deși nu se oprește aici, deoarece are mai multe proiecte începând cu 2022. 

 

Luxul pentru toți a fost noul concept în turismul de elită promovat de vizionarul Ian Schrager. Deoarece Edition Hotels redefinește conceptul de lux oferind „o colecție neașteptată de hoteluri unice”, care beneficiază și de scalarea globală și de experiența operațională a Marriott International.

 

Angajamentul fără compromisuri pentru calitate,originalitate autentică și un serviciu modern impecabil continuă să conteste percepția tradițională a luxului și să consolideze leadershipul brandului, potrivit promotorilor săi. Astfel, fiecare dintre hotelurile sale este unică, o reflectare a mediului social și cultural a timpului și locului în care a fost creat

Piscina pe acoperiș a West Hollywood Edition, unul dintre cele patru hoteluri ale brandului în Statele Unite la care se adaugă al cincilea în Tampa.

 

Fiecare hotel nou este dezvoltat individual în colaborare cu unii dintre cei mai eminenți designeri din lume aleși special pentru acea locație și introduce concepte originale de alimente și băuturi de bucătari internaționali de renume. Rezultatul final oferă cele mai bune de alimentație și divertisment, servicii și instalațiile, toate sub un singur acoperiș. 

 

În acest sens, Schrager și-a subliniat angajamentul permanent de a „participa la proiecte speciale la scară globală care merg în locuri unde nimeni nu a mai fost înainte„, arătându-și dorința de a „lucra în colaborare cu Marriott și a vedea cum acele hoteluri prin viață în întreaga lume, care este un vis devenit realitate”. 

 

Primul dintre hoteluri care își va începe activitatea va fi Reykjavik, cu 253 de camere și apartamente, ca va avea loc la vară; dar va trebui așteptat până în toamnă pentru al doilea hotel din Tokyo, în cartierul Ginza cu 78 de camere; și cele din Roma, cu 95 și o piscină pe acoperiș, la câțiva pași de Via Veneto și Piazza Barberini; și Dubai, în fața faimosului Dubai Mall, cu 210 de camere. 

 

Cu deschiderea programată pentru toamnă, The Madrid Edition va găzdui 200 de camere și suites, unele cu terase și cinci puncte unice de alimente și băuturi, care includ un restaurant de brand, un cocktail bar, un Sky Bar și o terasă pe acoperiș, împreună cu o piscină exterioară, o sală de sport ultramodernă și un centru spa. La acestea se adaugă spații flexibile de peste 350 de metri pătrati, care vor găzdui întâlniri și evenimente creative pentru grupuri mari și mici. 

The Tokyo Edition Toranomon este primul hotel al brandului în capitala niponă, unde în toamnă va deschide al doilea, mai exact în districtul Ginza.

 

Deschideri planificate pentru iarnă

Iarna, vor fi adăugate la portofoliu hotelurile din Riviera Maya, concret în dezvoltarea de lux din Kanai, cu 180 de camere și șase baruri și restaurante; iar în Tampa, care va deveni cel de-al cincilea hotel din Statele Unite, cu 172 de camere și apartamente, precum și șase puncte de vânzare pentru produse alimentare și băuturi. 

The Bodurum Edition în Turcia.

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.