Shadow

Marriott își va plăti angajații din America de Nord pentru a se vaccina

Marriott International a anunțat că își va plăti angajații din Statele Unite și Canada în schimbul vaccinării împotriva coronavirusului. Compensația pe care acesta o va acorda în schimbul vaccinării și primirii de informații despre această procedură este echivalentul a patru ore de salariu, pe lângă faptul că nu deduce din salariu timpul necesar pentru a face acest lucru, după cum a raportat lanțul. „Deși compania recomandă insistent angajațiilor săi să se vaccineze, nu este obligatoriu„, potrivit directorului său de resurse umane, David Rodríguez

 

David Rodríguez a subliniat că „sănătatea și siguranța oamenilor noștri este cea mai mare prioritate a noastrăProgramul nostru de sprijin a vaccinării își propune să elimine obstacolele din calea vaccinări, astfel încât asociații noștri să poată acorda prioritate sănătății lor și să fie calmi”. 

În Statele Unite încă mai sunt anumite restricții pentru vaccinare, deși inferior la cea de acum câteva luni. În imagine, un punct de vaccinare în Miami. Fotografie: Efe.

 

În acest sens, Marriott și-a exprimat speranța ca, pe măsură ce compania de imunizare se extinde, industria turismului și a călătoriilor se va recupera din criza generată de pandemie

 

În cuvintele lui Rodríguez, „pe măsură ce vaccinurile devin mai disponibile, va exista un mediu mai sigur pentru toată lumea și credem că încrederea consumatorilor de a călători din nou va crește semnificativ și va ajuta sectorul să se refacă„. 

 

Îndoieli în rândul americanilor

Tot mai mulți americani sunt în favoarea vaccinării împotriva coronavirusului cât mai curând posibil, dar rămâne o anumită rezistență la acest lucru, în special în rândul alegătorilor republicani.

 

Un sondaj național realizat de Yahoo News și YouGov publicat săptămâna trecută a indicat faptul că 60% dintre adulții americani intenționează să se vaccineze sau au făcut deja acest lucru, în creștere față de 45% în toamna anului trecut. Acum sprijinul pentru vaccinare în rândul democraților este de 78%, comparativ cu 47% pentru republicani. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.