Shadow

Marriott avansează în Europa prin extinderea brandului său W Hotels

Marriott International s-a angajat ferm să se extindă în Europa cu W Hotels, unul dintre cele 31 branduri ale sale, unde are deja 14 unități, inclusiv cele mai recente deschideri din Budapesta, Edinburgh și Milano. Deși fiecare dintre acestea au o personalitate unică, care reflectă cultura și stilul destinației în care este amplasat, toate sunt hoteluri de lux și de design care se adresează publicului tânăr, cosmopolit și iubitor de modă, muzică și divertisment, căruia îi oferă experiențe inovatoare și creative precum evenimente muzicale, artistice și gastronomice și sociale. 

W Edinburgh

W Hotels va intra în Scoția în noiembrie, odată cu deschiderea W Edinburgh în noiembrie anul viitor, rezervările fiind deja deschise. Hotelul este situat în inima cartierului St. James, cel mai nou cartier al orașului și un cartier elegant, unde oaspeții se pot bucura de magazine de branduri internaționale, precum și de noi restaurante, cafenele și baruri.

Marriott crece en Europa con su marca W Hotels
Designerii Jestico+Whiles aduc în prim-plan influențele locale și colaborările creative, prezent și în cele 199 de camere și 45 de apartamente, multe dintre ele cu terase. Sursă: Marriott.

Dupa cum a declarat Agnieszka Rog-Skrzyniarz, vicepreședinte al Marriott International pentru branduri de lux în Europa: „Cu o bogăție culturală de neegalat și o scenă artistică vibrantă, Edinburgh se potrivește cu moștenirea W Hotels de a îmbrățișa creativitatea și talentul local. Hotelul va fi diferit de orice alt hotel din oraș, ceea ce va stârni curiozitatea oaspeților și va atrage localnicii cu energia caracteristică brandului W”.

Marriott crește în Europa con brandul său W Hotels
W Edinburgh încearcă să aducă culturii scoțiene nota care carectizează W Hotels, cu o programare dinamică și servicii optime. Sursă: Marriott.

O energie care se va afla în central W Lounge, al restaurantului SushiSamba și al barului de cocktailuri Jaoa’s Place, precum și al terasei pe acoperiș, cu vedere panoramică la orizontul emblematic al capitalei scoțiene. De asemenea, în spațiile sale ultramoderne pentru evenimente și în Sound Suite. Facilitățile sunt completate de un centru spa și un centru fitness.

Născut din cultura îndrăzneață a New York-ului, brandul W Hotels a aplicat înțelegerea sa a luxului în aproape 60 de unități din ultimele două decenii.

W Milano

În această toamnă se va deschide și W Milano, de la Gruppo Statuto, deținători și a W Ibiza, chiar în spatele faimosului teatru La Scala și la câteva minute de cartierul boem Brera. Proiectul Estudio Urquiola a reintrepretat arhitectura raționalistă italiană a clădirii originale din anii 1950 cu un design vibrant care surprinde esența orașului Milano.

Marriott crește în Europa con brandul său W Hotels
Suite Extreme WOW este versiunea propriului suite prezidențial a brandului W Hotels. Sursă: Marriott.

Acesta va avea 116 camere , inclusiv 14 apartamente și un Suite Extreme WOW, precum și un mix de restaurante care vor oferi oaspeților și localnicilor deopotrivă arome din întreaga lume de la bucătăria japoneza la cea italiană, realizate de Andrea Berton, bucătarul cu stele Michelin.

W Lounge va fi un spațiu primitor în inima hotelului, unde oaspeții vor putea să socializeze la un aperitiv, să savureze preparate din bucătăria milaneză ușoară și să se bucure de spectacole live. Una dintre cele mai proeminente caracteristici va fi terasa pe acoperiș, cu o piscină, zone de lounge și skybarul Aria.

W Budapesta

W Budapesta a fost cel mai recent hotel deschis de acest brand pe Bătrânul Continent. Situat pe bulevardul Andrassy, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, chiar vizavi de Opera Națională, acest palat istoric a fost redeschis aducând la viață povestea locală prin interpretarea de lux a brandului.

Marriott crește în Europa con brandul său W Hotels
W Budapest este situat într-un palat istoric pe cea mai luxoasă stradă a orașului. Sursă: Marriott.

Situat în Palatul Drechsler, acesta oferă 151 de camere și apartamente, inclusiv un Suite Extreme WOW. Hotelul încurajează relațiile dintre oaspeți prin experiențe unice la barul său exclusivist, un W Loune renovat, o programare locală inovatoare și un nou restaurant de fuziune mediteraneană numit Nightingale.

Oferă, de asemenea, trei spații pentru întâlniri și evenimente, inclusiv o sală de bal Grand Ballroom pentru sărbători mai mari, precum și o piscină, un centru spa și un centru de fitness.

Cele mai recente articole despre W Hotels:

Așa este debutul brandului W în Grecia

Cum este primul hotel W din Portugalia și angajamentul său față de local

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.