Shadow

Cum este primul hotel W din Portugalia și angajamentul său față de local

La data de 1 iunie, W Hotels Worldwide a deschis primul hotel al brandului în Portugalia, luxosul W Algarve.

Noul hotel al grupului Marriott International este situat pe stâncile emblematice din sudul Portugaliei și arhitectura sa este influențată de istoria și cultura portugheză.

Oaspeții au deja la dispoziție cele 134 de camere și apartamente și cele 83 de reședinte ale complexului.

Camerele premium includ 10 suites WOW, toate situate pe acoperiș, cu terase private. Cea mai excluvistă dintre ele oferă oaspeților o suprafață de 200 de metri pătrați.

Are șase spații de luat masa, de la un meniu extins de cocktailuri până la o reintrepretare a bucătăriei portugheze de sud la Market Kitchen, cu binecunoscutul bucătar Nuno Gonçalves.

Oferta de sănătate și frumusețe constă din șase săli de tratament, inclusiv o cameră pentru cupluri, un salon de coafură, o cameră pentru manichiură și pedichiură, tratamente faciale cu măști LED și „cabine express” pentru retușuri înainte de cină.

Centrul spa include, de asemenea, o zonă de apă care are saună, baie de aburi, jacuzzi și un cort de relaxare în aer liber care are vedere la grădinile hotelului.

Pentru a se menține în formă, are o sală de sport cu 134 de metri pătrați de spațiu exterior, complet echipată cu echipamente de ultima generație de pe piață.

Directorul general al complexului, Cajetan Araujo, prezice perspective bune de afaceri pentru vara aceasta. „Se pare că am ajuns la momentul perfect pentru a ne deschide porțile, din moment ce prognozele prevăd că vara lui 2022 va fi un sezon foarte bun pentru Portugalia ca destinație”, spune el.

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.