Shadow

Marriott aduce brandul W în Republica Dominicană împreună cu Mac Hotels și Grupul Puntacana

Marriott Internațional a semnat un acord de management cu Grupul Puntacana și Mac Hotels pentru a începe construcția unui W Marriott pe malul mării în Uvero Alto, în Punta Cana, în Republica Dominicană.

 

Hotelul va fi un only adults în modalitatea de all-inclusive și va avea 349 de camere, fiind programat să fie deschis în 2024. Va fi primul Hotel W din aceasta piață și va fi un stabiliment nou construit. În plus, va fi printre primele resort-uri all-inclusive din lume pentru brandul W. 

În fotografie, familia Rainieri, proprietarii Grupului Puntacana, și familia Amengual, proprietarii de Mac Hotels.

 

Pentru Mac Hotels, deținută de familia Amengual, dezvoltatorul inițial al proiectului, această investiție reprezintă al treilea activ din țară. Grupul spaniol și-a schimbat strategia tradițională conform căreia era în mod obișnuit proprietari și operator în toate proiectele sale. 

 

„Punta Cana este destinația perfectă atât pentru brandul W Hotels, cât și pentru o stațiune de lux all-inclusive”, a declarat Laurent de Kousemaeker, direct de dezvoltare pentru Caraibe și America Latină la Marriott International. „Sperăm să facem realitate viziunea acestui loc de joacă distractiv pentru adulți cu Grupo Puntacana și Mac Hotels”. 

 

„Semnarea de astăzi cu Grupo Puntacana și Marriott International ne oferă o vizibilitate mult datorită în compania noastră și le mulțim ambelor grupuri încrederea pe care ne-au acordat-o. Suntem încântați să oferim oaspeților o experiențelor de neegalat”, a declarat”, a declarat Begoña Amengual, CEO al MAC Hotels. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.