Shadow

Cele mai căutate cuvinte cheie pentru a pleca în vacanță în această vară

Experiențele și locurile de cazare care se conectează cu natura, politicile și bagajele companiilor aeriene sau ofertele de călătorie sunt câteva dintre cuvintele cheie ale căror căutări cresc cel mai mult atunci când se planifică vacanța de vară, potrivit unui raport realizat de Google.

Pentru a realiza acest raport, Google a comparat căutările făcute în acest an și in cel precedent pentru a călători în timpul verii în mai multe piețe europene sursă, inclusiv în Regatul Unit, Germania, Franța, Spania și Rusia.

A economisi în călătorie

„Așa cum era de așteptat, călătorii încearcă să găsească cele mai bune spații de cazare, călătorii și oferte înainte de a-și confirma rezervările, dar acest lucru nu este singurul pe care îl fac în acest an pentru a-și organiza vacanțele. De asemenea, au crescut căutările legate de costul și mărimea bagajelor„, spune Zarina de Ruiter, analist Google pentru Europa.

Pe de altă parte, „printre cele mai căutate destinații pentru acest an sunt cele care permit călătorilor să se apropie de natură și să petreacă timp cu oameni de aceeași vârstă„.

 

Mai multă natură

De fapt, putem observa cum au crescut foarte mult căutările de „ferme scolare” în rândul francezilor, „vacanțe în pădure” în rândul britanicilor sau „camping premium” în rândul turiștilor germani.

Interesul mai mare în natură face parte dintr-o tendință ascedentă în rândul consumatorilor europeni preocupați de plasticul din ocean, risipa de alimente, etc. 

„Nu e de mirare că consumatorii care au grijă de mediul încojurător caută destinații de vacanță mai ecologice”, spune Zarina de Ruiter.

Acesta este motivul pentru care, subliniază analistul de la Google, destinațiile turistice și companiile „pot profita de această schimbare de mentalitate și pot ajunge la clienții lor cu subiectele care îi interesează cel mai mult„.

 

Activități

Pe de altă parte, „printre consumatorii care călătoresc în locuri învecinate, sunt populare excursiile de weekend și excursiile de o zi, cum ar fi excursiile organizate cu autobuzul în parcuri tematice„, spune Google.

Evenimentele culturale ocupă, de asemenea, un loc important printre planurile de vară ale conumatorilor, care caută din ce în ce mai mult festivaluri și expoziții pe măsură ce se apropie cele mai călduroase luni ale anului”.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.