Shadow

Alianța între Star Alliance și Skyscanner pentru rezervările cu mai multe companii

Site-ul Star Alliance este reînnoit „cu un nou aspect și o mai bună funcționalitate pentru clienți”, anunțând, de asemenea, parteneriatul său cu motorul de căutare de călătorii Skyscanner pentru a oferi posibilitatea de a găsi zboruri, a avea acces la prețurile biletelor și de a rezerva direct cu cele 28 de companii partenere ale Star Alliance.

„Noua funcționalitate utilizează căutarea de tarife a Skyscanner care face legătura directă cu cele 28 de companii membre ale Alianței pentru achiziționarea directă prin intermediul acestor canale de vânzare”, au explicat companiile într-o declarație comună.

„Site-ul este completat cu site-urile individuale ale fiecăreia dintre companiile partenere, este disponibil în nouă limbi și prezintă un nou design „mai ușor de utilizat” și oferă rute mai scurte la cele mai populare funcții, atât în dispozitive desktop cât și pe telefoanele mobile.

Cu peste 18.800 de zboruri zilnice către mai mult de 1.300 de destinații din 193 de țări, „Star Alliance acoperă 98% din teritoriul lumii”.

„Aceste noi capacități digitale completează strategic oferta geografică a Alianței, permițând clienților să găsească conexiuni globale care se potrivesc cel mai bine necesităților lor de călătorie specifice”, spun ei.

Jeremy Dury, Director Digital & E-Services al Star Alliance, a spus că „poate fi accesată orice oferta disponibilă pe site-urile companiilor noastre partenere, direct prin site-ul nostru”.

Alianța companiilor aeriene și-a propus aplicarea tehnologiilor de ultima generație în serviciile de monitorizare a bagajelor între companiile aeriene partenere, „alocarea de locuri între companiile aeriene partenere în momentul rezervării, locația saloanelor VIP și a filtrele de securitate Golden Track, și validarea numărului de pasager frecvent a diferitelor companii partenere ale Star Alliance”.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.