Shadow

Una din trei deschideri Meliá va fi în segmentul de lux

Meliá Hotels International are un plan de expansiune ambițios pentru brandurile de lux, până la punctul în care una din trei deschideri de hoteluri va fi în acest segment, atât în Europa, cât și în Africa, Asia de Sud-Est și America Centrală. 

Creșterea brandului Gran Meliá

Unul dintre punctele de atracție ale deschiderii va fi Palazzo Cordusio, Gran Meliá, care își va deschide porțile luna aceasta în inima istorică a orașului Milano. Acesta este primul hotel al brandului Gran Meliá din Milano, ocupând Plazzo Venetia din secolul al XIX-lea, una dintre cele mai emblematice clădiri renascentiste din oraș și fostul sediu al Assicurazioni Generali, în apropiere de Piazza del Duomo și Castello Sforzesco.

De asemenea, brandul își va spori prezența în Spania cu Torre Melina, un hotel Gran Meliá. Resort-ul urban va fi situat în Barcelona și va fi deschis la începutul anului 2024, după renovarea completă a fostului Hotel Rey Juan Carlos I. În 2025 va fi rândul Gran Meliá Dubai Jumeirah, cu 380 de camere.

Recent, brandul a intrat în Asia de Sud-Est, în special în Vietnam, cu Grand Meliá Nha Trang, un complex de vile situate pe o plajă virgină cu vedere la Insula Țestoaselor.

Mai multe informații despre deschiderile Meliá în:

Meliá va deschide hotelul Gran Meliá Dubai Jumeirah în 2025

Meliá Hotel International va deschide cel puțin 25 de hoteluri

Una din trei deschideri Meliá va fi în segmentul de lux
Hotelul Gran Meliá Nha Trang în Vietnam. Sursă: Meliá Hotels International.

Me by Meliá, noi deschideri în trei țări

Un alt brand care se va dezvolta este ME by Meliá, care combină cultura, arta, moda și gastronomia. Hotelurile sunt situate în „epicentrele culturale globale”, iar în 2024 vor fi deschide noi unități în Mexic, Malta și Portugalia.

ME Lisboa, un hotel de 213 camere, va fi deschis în inima capitalei istorice portugheze în 2024, iar ME Malta, cu 140 de camere este, de asemenea, programat să se deschidă. Mai târziu va fi rândul ME Sayulita din Mexic, cu 125 de camere, care va aduce stilul brandului pe celebra plajă Carricitos Beach. Acesta va fi al doilea hotel din Mexic, alături de ME Cabo, căruia i se vor alătura în curând viitoarele ME Guadalajra și ME San Miguel de Allende.

Pe lângă hotelurile menționate mai sus, primul ME by Meliá este planificat pentru Malaga anul viitor și în 2027 în orașul chinez Guangzhou.

Una din trei deschideri Meliá va fi în segmentul de lux
Ngorongo Lodge Meliá Collection este al patrulea hotel al lanțului în Tanzania. Sursă: Meliá Hotels International

Meliá Collection și Paradisus by Meliá, două branduri în expansiune

Anul acesta au avut loc trei deschideri importante în cadrul portofoliului de lux al Meliá Hotels International, care în luna iulie și-a extins portofoliul de hoteluri din Africa cu Ngorongo Lodge Meliá Collection, al patrulea hotel ale brandului Paradysis by Meliá au fost deschide în Spania, aducând conceptul de Destination Inclusive în Europa.

Mai multe informații în:

Meliá deschide porțile hotelului său din craterul Ngorongoro

The Meliá Collection își duce conceptul de lux în Asia cu un hotel în China

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.