Shadow

Meliá va deschide hotelul Gran Meliá Dubai Jumeirah în 2025

Meliá Hotels International își va extinde prezența în Dubai prin semnarea unui sediu de lux în Port de La Mer, o nouă destinație situată pe plajă Jumeirah One. Hotelul Gran Meliá Dubai Jumeirah este programat să se deschidă în al patrulea trimestru al anului 2025

Hotelul Gran Meliá Dubai Jumeirah, construit direct pe malul mării și pe o plajă de nisip alb, este situat pe una dintre peninsule din Port de la Mer. Stabilimentul de lux va avea 380 de camere și apartamente și va oferi acces direct la portul de agrement, facilități pentru evenimente cu o capacitate de până la 1.000 de persoane și facilități de wellness și fitness.

În domeniul gastronomic, Gran Meliá Dubai aspiră să fie un nou punct de referință, găzduind o selecție a celor mai bune experiențe și branduri globale pentru a crea restaurante și baruri emblematice în cadrul hotelului.

Melia va deschide în 2025 hotelul Gran Meliá Dubai Jumeirah
Hotelul se află pe una dintre peninsulele de la Port de la Mer. Sursă: Meliá Hotels International.

„Semnarea acestui hotel fantastic ne oferă o nouă oportunitate de a ne demonstra excelența dovedită în segmentul de lux din Dubai, o piață în care grupul nostru este deja ferm angajat. În acest sens, Port La Mer – Jumeirah este destinația ideală pentru a aduce interpretarea exclusivistă a luxului mediteranean emblematicului nostru brand Gran Meliá”,  a declarat Gabriel Escarrer, președinte și CEO al companiei.

Acest nou proiect este rezultatul unei colaborări între Meliá Hotels International și Abwardy Investment LLC, grupul care deține hotelul și de la care lanțul operează deja alte șapte unități, printre care Gran Meliá ArushaMeliá ZanzibarMeliá Collection Seregenti LodgeMeliá Collection Ngorongoro Lodge, toate în Tanzania; Gran Melia Iguazú în Argentina; Meliá Collection London Kensigton în Regatul Unit și Melia Collection Desert Palm, tot în Dubai.

Meliá va deschide hotelul Gran Meliá Dubai Jumeirah în 2025
Hotelul va avea 380 de camere și suites de lux. Sursă: Meliá Hotels International.

Pe lângă noua unitate din Dubai, Meliá și Albwardy Group pregătesc și o nouă deschidere în Seychelles.

Mai multe informații în articolul Meliá semnează primul său hotel în Seychelles.

Brandul Gran Meliá are 17 hoteluri în funcțiune și alte șapte în curs de amenajare, fiind lider în ceea ce privește deschiderile de hoteluri de lux ale grupului în Europa și Orientul Mijlociu.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.