Shadow

Meliá deschide porțile hotelului său din craterul Ngorongoro

Meliá Hotels International a deschis porțile hotelului Ngorongoro Lodge Meliá Collection la 1 iulie, extinzându-și astfel prezența în Tanzania. Unitatea de cazare este situată în zona de conservare Ngorongoro și a fost complet renovată, având grijă de protejarea ecosistemului natural și de conservarea culturii tribului Maasai. 

Hotelul are 56 de camere, inclusiv 6 junior suite și 1 vila, toate cu vedere la craterul Ngorongoro, cea mai mare calderă vulcanică neatinsă din lume. Ngorongoro Lodge Meliá Collection are, de asemenea, un restaurant, două baruri și un centru spa.

Pe lângă design, ale cărui elemente fac trimitere la tradiția locului, dotările sunt fabricate la nivel local, ca o altă parte a angajamentului durabil față de această destinație.

Meliá deschide al patrulea hotel în Tanzania, al doilea The Meliá Collection
Cele 56 de camere ale hotelului au vedere la craterul Ngorongoro. Sursă: Meliá Hotels International.

„Cu scopul de a respecta și a conserva mediul înconjurător, am implementat acțiuni de reducere a amprentei noastre de carbon. Fiecare aspect al hotelului a fost creat cu intenția de a oferi o experiență unică cu un impact cât mai redus asupra mediului”, a explicat César Martínez Torrecillas, directorul general al hotelului.

Ngorongoro Lodge are un sistem modern cu infraroșu care îi permite să gestioneze mai bine consumul de energie prin sistemele de transmitere a căldurii, ceea ce o face 90% autosuficiență. Pe de altă parte, 95% din produsele folosite și consumate în hotel sunt locale și, în plus, Ngorongoro Lodge își va produce propria apa printr-o fabrică de îmbuteliere.

Experiențe autentice la destinație

Oaspeții vor găsi, de asemenea, o varietate de drumeții și excursii, expoziții și spectacole. Pentru cei care doresc să afle mai multe despre cultura locală, Maasa își vor deschide casele la Ngorongoro Lodge, iar pentru iubitorii de natură, Safariul cu balonul oferă o vedere panoramică a faimoasei regiuni Ndutu.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.