Shadow

Topul 25 al celor mai bune companii aeriene din lume până în 2023

AirlineRatings.com a anunțat clasamentul celor mai bune 25 de companii aeriene din lume pentru 2023, ca parte a premiilor sale anuale de excelență în industria transportului aerian. Pentru a fi anumite în top 25, companiile aeriene trebuie să obțină un rating de siguranță de șapte stele și să demonstreze că sunt lideri în materie de inovație în ceea ce privește confortul pasagerilor prin serviciile și produsele lor la bordul aeronavelorAir New Zealand a fost aleasă pentru a șaptea oară din 2013 pentru inovațiile sale multipremiate la bordul aeronavelor, inclusiv paturile economice SkyNest, singuranță operațională, leadership-ul în domeniul mediului și motivarea personalului. 

Compania aeriană din Noua Zeelandă a reușit să obțină primul loc, depășind patru concurenți puternici, unii dintre ei câștigători ai edițiilor precedente: Qatar Airways (2021, 2022), Etihad Airways, Korean Airlines și Singapore Airlines (2019).

Acest clasament nu este stabilit doa pe baza criteriilor de siguranță a aviației. Companiile aeriene sunt evaluate de cinci editori cu mult ani de experiență domeniu. Aceștia combină auditurile guvernamentale și de siguranță cu 12 criterii cheie, inclusiv vechimea flotei, recenziile pasagerilor, profitabilitatea, ratingul investițiilor, ofertele de produse și relațiile cu personalul.

Redactorul sef al AirlineRatings.com, Geoffrey Thomas, a declarat: „În analiza noastră obiectivă, Air New Zealand a ieșit pe primul loc în multe domenii cheie.

Cele mai bune 25 de companii aeriene sunt: Air New Zealand, Qatar Airways, Etihad Airways, Korean Air, Singapore Airlines, Qantas, Virgin Australia/Virgin Atlantic, EVA Air, Cathay Pacific Airways, Emirates, Lufthansa/Swiss, SAS, TAP Portugal, All Nipon Airways, Delta Air Lines, Air Canada, British Airways, Jet Blue, JAL, Vietnam Airlines, Turkish Airlines, Hawaiian, KLM, Alaska Airlines și United Airlines. 

 

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Seasia Stats (@seasia.stats)


Compania aeriană nr. 1

Evaluatorii de la AirlineRatings.com, unii dintre cei mai experimentați și mai premiați, caută un nivel constant de servicii, inovație și implicare a personalului la fiecare dintre concurenții de top. Echipa notează că s-a concentrat pe leadership și pe companiile aeriene care inovează pentru a face o diferență reală în ceea ce privește experiența pasagerilor.

În această privință, Air New Zealand s-a clasat pe locul 1 datorită inovației în ceea ce privește lenjeria de pat din cabină pentru pasagerii din clasa economică în noile sale aeronave 787, a serviciilor pentru pasageri și a recuperării rapide în urma întreruperilor cauzate de pandemia de Covid-19.

„Angajamentul Air New Zealand față de excelență în toate fațetele activității sale începe de la vârf, cu o guvernanță remarcabilă și una dintre cele mai bune echipe executive din aviație, până la o forță de muncă care îndeplinește în mod constant strategia companiei aeriene și promisiunea față de clienți”.

Topul 25 al celor mai bune companii aeriene din lume până în 2023
Premiatul skynest al Air New Zealand (Sursă: Air New Zealand).

Greg Foran, directorul executiv al Air New Zealand, a declarat: „Datorăm succesul nostru dedicării și muncii asidue a celor 12.000 de angajați ai Air New Zealand care se trezesc în fiecare dimineață pentru a-i conecta pe neozeelandezi între ei și cu lumea întreagă. Acest premiu le aparține pentru curajul, angajamentul și serviciilor lor excepționale.

Premii de excelență

Air New Zealand a câștigat premiul pentru cea mai bună clasă economică, în timp ce Qatar Airways a câștigat premiul pentru Cea mai bună clasă business pentru al patrulea an consecutiv și premiul pentru Cel mai bun catering.

Singapore Airlines a câștigat premiul pentru Cea mai bună clasă întâi, în timp ce Virgin Australia/Virgin Atlantic a câștigat premiul pentru Cel mai bun echipaj de cabină.

Cel mai bun divertisment în zbor la bord sau Cea mai bună clasă Premium Economy au revenit companiei Emirates, în timp ce Qantas a obținut premiul pentru Cele mai bune saloane VIP.

Etihad Airways a primit premiul Best Environmental Airlines Award pentru poziția de lider în cadrul programului 787 Greenliner.

Air Baltic a luat premiul pentru Cea mai bună companie aeriană regională.

Pentru excelență în călătoriile pe distanțe lungi: Orientul Mijlociu, Qatar Airways; Asia de Nord, Korean Air; Europa de Nord, Lufthansa; America de Nord, Delta Airlines; America de Sud, Latam Airlines; Europa de Sud, Turkish Airlines; Asia de Sud-Est, Singapore Airlines; Australia/Pacific, Air New Zeeland; și Africa, Air Mauritius.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.