Shadow

Minor Hotels avansează planurile sale de expaniune în Europa

Hugo Rovira, diector general al NH Hotel Group pentru sudul Europei, a confirmat anul trecut că luxul în destinațiile urbane și de vacanță urma să marcheze strategia sa de creștere, o strategie care se extinde la toate hotelurile Minor Hotels, având in vedere recentele sale deschideri și inaugurările anunțate ale brandurilor sale Tivoli Hotels & Resorts, Anantara Hotels & Resorts și NH; pe lângă Avani, brandul de lifestyle al Minor Hotels, care și-a făcut debutul și în Spania și Italia. 

Tivoli Hotels & Resorts 

Tivoli Hotels & Resorts sărbătorește în acest an cea de-a 90-a aniversare, cu planuri de extindere care îl vor duce în noi destinații, unde va continua să ofere experiențe unice și exclusive. Lanțul, care a fost lansat în 1933, odată cu deschiderea Tivoli Avenida Liberdade din Lisabona, și-a extins prezența din Portugalia, Olanda și Brazilia până în Qatar și China, iar în lunile următoare va ajunge în Spania și Italia. În prezent, are 16 unități.

În acest an aniversar de 90 de ani, toate hotelurile Tivoli oferă experiențe unice pentru a împărtăși cu oaspeții valorile și istoria brandurilor, de la concerte și oferte gastronomice și vinicole până la pauze de wellness și evenimente locale.

Această sărbătoare marchează, de asemenea, expansiunea firmei în Europa, odată cu deschiderea, în luna martie a Tivoli Doelen Hotel, cel mai vechi și mai renumit hotel din Amsterdam, și a primului hotel all-inclusive Tivoli Alvor Algarve Resort din Portugalia, deținut de Azora, cu 491 de camere, axat pe turismul de familie și care include, de asemenea, acces la restaurantele și parcurile tematice locale. Acestea se adaugă la recenta deschidere a Tivoli Portopiccolo Sistiana Resort din noudul Italiei și la viitorul Tivoli La Caleta Resort din Tenerife.

Minor Hotels avansează planurile sale de extindere în Europa
Tivoli Portopiccolo Sistiana Resort, fost membru al Marriott Luxury Collection, face parte din complexul cu același nume deținut de fondul Portul Piccolo, gestionat de Investire SGR, al grupului Banca Finnat, compania independentă italiana de management de active. Sursă: Tivoli Hotels & Resorts.

Tivoli Portopiccolo Sistiana, un hotel de 5 stele cu 58 de camere și 73 de apartamente, situat în apropriere de Trieste, oferă posibilitatea de a te bucura de multiple activități maritime în portul său de agrement, cu șase piscine, un club de plajă cu trei zone diferite, un centru de fitness și wellness și un centru spa de 3.600 metri pătrați, precum și o ofertă gastronomică completă, cu patru restaurante și două baruri, și 1.200 de metri pătrați de săli de conferință.

În afara Europei, Minor Hotels plănuiește, de asemenea, să se dezvolte cu Tivoli în Orientul Mijlociu, cu două hoteluri noi în curs de dezvoltare în Bahrain, care urmează să se deschidă în 2025, și în Muscat, capitala Omanului, un an mai târziu.

Anantara Hotels & Resorts

Anantara își continuă expansiunea în Europa, dând o nouă viață unei mănăstiri capucine din secolul XII-lea într-o locație privilegiată cu vedere spre Coasta Amalfi, într-una dintre cele mai populare destinații din Italia. În urma unor ample lucrări de restaurare și renovare, Anantara Convento di Amalfi Grand Hotel a devenit o a doua proprietate a brandului în această țară, după adăugarea recentă a hotelului Anantara Palazzo Naiadi Rome, și a opta din Europa.

Cele 52 de camere și apartamente ale sale, multe dintre acestea fiind camerele originale ale călugărilor mănăstirii, au fost renovate, păstrând materialele și elementele originale, cu o propunere decorativă inspirată de istoria și meșteșugurile locale. Spa-ul Anantara, cu vedere la calcar și la mare, îi completează facilitățile, oferind o gamă luxoasă de experiențe și tratamente de wellness și de infrumesețare, un centru de fitness în aer liber și o piscină recent renovată pe faleză.

Experiențele culinare ale hotelului includ conceptul gastronomic al bucătăriei de mănăstire, unde vă puteți răsfăța cu experiența Spice Spoons și cu pizza originală; dar și cursuri de gătit într-o livadă de lămâi sau un tur al unei podgorii istorice cu degustări. Această ofertă experiențială este completată de excursiile unice, ghidate de guru locali, pe care le propun clienților lor, în sprijinul culturii și istoriei mediului înconjurător.

NH Hotel Group

NH Hotel Group a făcut, de asemenea, ultimele sale deschideri în Italia, NH Milano Corso Buenos Aires; și Germania, cu brandul său NH Collection Frnakfurt Spin Tower, de 4 stele superior, și NH Collection Heilderberg situat într-o fostă fabrică de bere.

Mai multe știri despre Minor Hotels în:

Minor și NH vor deschide șapte hoteluri Avani până în 2024

NH și Minor vor deschide 50 de hoteluri până la sfârșitul anului 2024

Acesta va fi primul NH Collection din Emirate, pe insulele Palm din Dubai

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.