Shadow

Un operator american intenționează să crească în Europa cu foști angajați Thomas Cook

Un „operator foarte puternic în Statele Unite, cu 55.000 de agenți de turism și birouri în Regatul Unit, are în vedere incorporarea a mii de locuri de muncă pe care Thomas Cook le-a lăsat în faliment pentru a-și planifica extinderea în Europa„. Acest lucru a fost dezvăluit de Gloria Guevara, președinte și CEO WTTC (World Travel & Tourism Council), care nu a dorit să dezvăluie cine este, deși a confirmat că secretarul de stat pentru turism, Isabel Oliver, „este conștient și el îl studiază”. Operatorul ar fi interesat să adauge personalului său „personalul de rezervare și o parte din personalul receptiv, de asemenea, în Spania”

 

Căderea lui Thomas Cook, în opinia lui Guevara, a fost cauzată de „o combinație de factori interni, cum ar fi gestionarea fluxurilor și externe, deoarece modelul operatorilor de turism se bazează pe rezervări cu pas în avans, dar în momente de incertitudine. Decizia de cumpărare este întârziată și asta atacă modelul

Dacă se confirmă intențiile operatorul american ar însemna o a doua oportunitate pentru angajații lui Thomas Cook, care au rămas fără locuri de muncă și pe care unele surse le estimează la 2.500 și altele la 9.000.
Dacă se confirmă intențiile operatorul american ar însemna o a doua oportunitate pentru angajații lui Thomas Cook, care au rămas fără locuri de muncă și pe care unele surse le estimează la 2.500 și altele la 9.000.

 

Însă după dispariția acestui important actor „piața de distribuție este rearanjată, operatorii de turism ar putea pierde în greutate în favoarea vânzărilor directe, dar sectorul va continua să crească, în special noile generații, chiar dacă într-un ritm mai lent”. 

 

Prin urmare, nu există nicio „schimbare a modelului turistic, deoarece fiecare țară are modelul său. Există hoteluri care își concentrează marketingul pe vânzări directe, altele pe operatorii de turism. Depinde de piețe. Există ceva pentru toată lumea și pentru toate canalele„. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.