Shadow

Germania: se deschid agențiile și operatorii se lansează să vândă 2021

Agențiile germane au început să ridice jaluzelele începând de luni 20 aprilie, după ce localurilor de până la 800 de metri pătrați li s-a permis deschiderea de către guvern, conform raportului DRV. Retailerii nu vor lipsi produsul de vândut, deoarece principalii operatori turistici, cu operațiunea paralizată până în mai, se concentrează pe marketing nu numai în această vară și în iarna 2020-21, ci și în vara 2021. 

 

Asociația agențiilor germane a informat că, începând de luni, agențiile s-ar putea deschide, în baza unui acord între guvernul federal german și statele federale semnat, prin care afacerile care nu depășesc aceste dimensiuni pot începe să primească clienți. 

DRV avertizează că pot exista diferențe între diferitele state. Fotografie: C.J. Dunn.

 

Potrivit DRV, este o cerință esențială pentru a deschide respectarea standardelor de igienă și o autorizație specifică obținută pentru fiecare afacere. În plus, acesta avertizează că statele federale individual pot stabili ajustări suplimentare care ar putea produce o anumită întârziere în deschidere sau cerințe diferite. Asociația reamintește agențiilor ca cerințele stabilite în fiecare dintre proprietari sunt obligatori. 

 

Pe lângă faptul că continua să gestioneze modificările, cererile sau rambursările clienților, agențiile germane vor avea deja o gamă largă de produse de piață, deoarece mai mulți operatori turistici principali, inclusiv TUI și DER Touristik, au început să vândă deja vara 2021, în timp ce alții precum FTISchauinsland Reisen sau Alltours păstrează accentul pe ofertele sale începând cu 1 mai, cu reduceri semnificative. 

 

În ambele cazuri sunt puse în vânzare destinații precum Insulele Canare și Baleareplajele spanioleGreciaTurciaTunisia sau Egipt.

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.