Shadow

Escapadele de weekend cresc la bordul navelor de croaziere

Compania de croazieră Royal Caribbean a anunțat lansarea unei noi oferte de vacanțe scurte de 3 și 4 nopți, fără precedent în industrie, Utopia of the Seas, a șasea și ultima navă din clasa Oasis, cu plecare din Port Canaveral din Orlando, Florida, începând din iulie 2024, când nava va intra în serviciu.

Noua navă de croazieră, care va avea capacitate de peste 6.000 de pasageri, va combina oferta de agrement, gastronomie și divetisment care caracterizează navele din clasa Oasis cu posibilitatea de a vizita Perfect Day la CocoCay, insula privată a Royal Caribbean din Bahamas, și Nassau, capitala arhipelagului.

Escapadele de weekend cresc la bordul navelor de croaziere
O recreere a croazierei Utopia of the Seas. Sursă: Ryal Caribbean.

Utopia of the Seas va avea peste 40 de optiuni de luat masă, inclusiv o experiența imersivă unică, care va fi dezvăluită la o dată ulterioară, un restaurant japonez cu sushi și teppaniaki și preparate din bucătăria italiană cu o terasă în aer liber. De asemenea, va avea peste 20 de baruri și locuri de divertisment, inclusiv un nou bar caraibian, două cazinouri, un bar karaoke, un pub englezesc și un piano bar. În plus, vor avea spectacole în teatru, AquaTheater, Studio B și Music Hall.

Escapadele de weekend cresc la bordul navelor de croaziere
Una dintre cele cinci piscine pe care le are noua croazieră pentru escapade. Sursă: Royal Caribbean.

Activități la bord

Pasagerii croazierei se pot bucura de 5 piscine, un simulator de surf, o tiroliană, un tobogan uscat de 79 de metri și mini golf. Copiii mici vor avea propriul lor spațiu în Utopia Playscape și Splashaway Way. Adulții se pot relaxa în Solarium, o zonă exclusivistă cu o piscină, jacuzzi și vedere la ocean. Oaspeții cazați în apartamente vor avea acces la un solar privat cu o piscină panoramică.

Escapadele de weekend cresc la bordul navelor de croaziere
Utopia of the Seas va avea zone extinse de divertisment. Sursă: Royal Caribbean.

Noul vas de croazieră va face escală și la Perfect Day at CocoCay, insula privată a Royal Caribbean din Bahamas, unde oaspeții vor avea acces la 13 tobogane acvatice, un bar la piscină, cabane deasupra apei și nouă plajă Hideaway Beach, rezervată esclusiv adulților. De asemenea, aceștia vor putea vizita Nassau, capitala Bahamas, și vor putea explora cultură, istoria și frumusețea naturală a acesteia.

Utopia of the Seas va fi prima navă din Oasis Class care va fi alimentată cu gaz natural lichefiat (LNG), cel mai curat combustibil marin. În acest fel, Royal Caribbean își demonstrează angajamentul față de mediu și de a oferi o experiență de călătorie sustenabilă și responsabilă.

Mai multe informații despre Royal Caribbean:

Porturile în care vor face escală cele mai multe nave de croazieră în 2023

Icon of the Seas: asa va fi cel mai mare vas de croazieră din lume în interior

Metaversul Royal Caribbean, o aventură Fortnite pe un vas de croazieră

Cum se construiește cea mai mare navă de croazieră din lume?

Acesta va fi Icon of the Seas, noua croazieră pentru familii a Royal Caribbean

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.