Shadow

Cum se construiește viitoarea cea mai mare navă de croazieră din lume?

În ianuarie 2024, va începe să navigheze Icon of the Seas a Royal Carribbean , care va deveni cea mai mare navă de croazieră din lume, depășind Wonder of the Seas, care a făcut călătoria inaugurală în ianuarie 2022 și care din luna mai a avut sezonul în Marea Mediterană. Construcția primei nave din familia Icon a companiei de transport maritim este în ultimele sale etape și în următorul videoclip este posibil să vedeți progresul acestuia și cum va arăta. 

Capacitate pentru 7.600 de paasageri

Cea mai mare navă de croazieră din lume va avea o lungime de 365 de metri, 20 de punți (sau etaje), opt pavilioane diferite, 2.805 de cabine și șapte piscine, printre alte facilități. Nava va găzdui, de asemenea, cel mai mare parc acvatic de pe mare (Thrill Island) și Surfside, primul pavilion conceput pentru familiile tinere care aleg să-și petreacă vacanța navigănd.

Icon of the Seas va puea găzdui până la 7.600 de pasageri de croazieră și 2.350 de membri ai echipajului.

Itinerariul celei mai mare nave de croazieră din lume

După ce va intra în serviciu, Icon of the Seas va naviga pe tot parcursul anului, călătorii de șapte nopți în Caraibe de Est și Vest din Miami. Fiecare croazieră va vizita cea mai bine cotată insulă privată a Royal Caribbean, CocoCay (Bahamas), și o combinație de destinații, inclusiv Cozumel, Mexic; Philipsburg, St. Maarten; și Bassetere, St. Kitts,

Mai multe informații în: 

Așa este cel mai mare vas de croazieră din lume în interior

Acesta va fi Icon of the Seas, noua croazieră pentru familii a Royal Caribbean

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.