Shadow

EMEA concentrează 10% din viitoarele camere Hyatt

45% dintre proprietățile care s-au alăturat Hyatt în 2022 se află pe piețele din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, iar regiunea va continua să contribuie la creșterea din acest an, cu 10% din cele 117.000 de camere noi care se așteaptă să fie adăugate în portofoliul EMEA. Proprietățile Lifestyle reprezintă aproape un sfert din portofoliul din regiune. 

Potrivit unui comunicat al lanțului, printre factorii cheie ai creșterii regionale se numără mai multe integrări la scară largă ale portofoliului de agrement, care vor adăuga „un număr semnificativ” de camere la programul World of Hyatt, precum și creșterea organică a brandurilor Park Hyatt, Grand Hyatt, Hyatt Regency și The Unbound Collection by Hyatt, planificată pentru 2023 și ulterior.

Potrivit datelor publicate, Hyatt a dublat la nivel global numărul de camere de lux, a triplat numărul de resort-uri și a cvadruplat numărul de camere lifestyle din portofoliul său în ultimii cinci ani.

„Prin strategia noastră de creștere cu intentie, Hyatt a creat un portofoliu de hoteluri de lux, de lifestyle și de agrement în Europa, Orientul Mijlociu și Africa, lider în industrie. Sunt deosebit de mândru de contribuția noastră regională la călătoria noastră de creștere globală, deoarece 45% din cele 120 de hoteluri care s-au alăturat portofoliului Hyatt au fost situate în regiune”, spune Javier Aguila, președinte EMEA, Hyatt.

Mai multe informații în

Provocarea Hyatt in Europa: a scala în mod organic și anorganic

Grand Hyatt La Manga Club and Resorts va fi deschis anul acest an în Spania
Grand Hyatt La Manga Club and Resorts va fi deschis anul acest an în Spania.

Între 2023 și 2024, lantul a programat deschiderea a cinci resort-uri Inclusive Collection în Bulgaria, se așteaptă debutul brandului Dreams în Portugalia și Grand Hyatt în Spania.

Mai multe informații în

Hyatt lansează Inclusive Collection în Portugalia cu un hotel Dreams

Patru branduri Apple Leisure Group aterizează în Bulgaria

În luna octombrie a anului trecut, Hyatt și Lindner Hotels & Resorts au semnat un acord de parteneriat exclusiv, în urma căruia brandul JDV by Hyatt va ajunge Germania în viitorul apropiat, integrând peste 30 de proprietăți și 5.500 de camere ale Lindner. Lantul susține că a fost „liderul creșterii organice nete a numărului de camere” pe segmentul de lux, lifestyle și agrement în EMEA timp de șase ani consecutivi și că are o serie de proiecte în pregătire.

Brandul Park Hyatt își va restabili prezența în Africa de Sud cu Park Hyatt Johannesburg până la sfârșitul anului 2023 și își va face intrarea în Maroc cu Park Hyatt Marrakech, în timp ce Park Hyatt Londra este programat pentru 2024. Anul acesta își va extinde prezența în Kuweit cu Grand Hyatt Kuwait Residences și, de asemenea, va deschide Hyatt Regency Resort Kotor Bay în Muntenegru. The Unbound Collection by Hyatt va adăuga Hotelul Flüela Davos și un proiect în curs de dezvoltare în Crans Montana, ambele în Elveția, urmate îndeaproape de Grand Hansa Hotel în Finlanda, care se va alătura portofoliului la începutul anului 2024.

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.