Shadow

Hyatt lansează Inclusive Collection în Portugalia cu un hotel Dreams

Hyatt Hotels a anunțat debarcarea Inclusive Collection, un portofoliu de branduri de hoteluri tip resort all-inclusive, în Portugalia, unde intenționează să deschidă Dreams Madeira Resort Spa & Marina în 2024. 

Dreams Madeira Resort Spa & Marina va fi situat pe insula Porto Santo și va avea 366 de camere și vile de lux, precum și o plajă privată și un port. Managementul operațional al complexului va fi realizat de Apple Leisure Group, o subsidiară a Hyatt încă de anul trecut.

Complexul va oferi, de asemenea, 10 restaurante a la carte, șapte baruri, băuturi alcoolice naționale și internaționale nelimitate, un parc acvatic, un Explorer’s Club pentru copii, o Core Zone pentru adolescenți și un spa de 3.000 de metri pătrați pentru adulți.

Complexul Dreams Madeira Resort Spa & Marina va include zone exclusive pentru adulți și spații rezervate oaspeților preferați.

„Con Dreams Madeira Resort Spa & Marina, suntem încântați să anunțăm planurile de a introduce Inclusive Collection într-una dintre cele mai importante destinații insulare din lume, care va atrage diverși călători din întreaga lume care caută experiențe de resort all-inclusive”, a spus Jaime De La Mata, SVP Business Development pentru EMEA la Apple Leisure Group.

În cuvintele lui Javier Coll, Președintele Global Business Development and Innovation la ALG, „Portugalia reprezintă o destinație ideală pentru a ne consolida poziția de lider în categoria de lux all-inclusive, sporind în același timp prezența brandului nostru în destinațiile cele mai râvnite și importante pentru oaspeții noștri”.

Mai multe informații despre extinderea Hyatt în Europa

Patru branduri Apple Leisure Group aterizează în Bulgaria

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.