Shadow

Patru branduri Apple Leisure Group aterizează în Bulgaria

Patru branduri Apple Leisure Group, care face parte din Hyatt Hotels după achiziția sa în 2021, își vor face debutul în Bulgaria în 2023 și 2024, cu resorts all-inclusive. 

Cele cinci hoteluri, situate în Sunny Beach și Ozbor de-a lungul coastei bulgare a Mării Negre, vor fi administrate de Terra Tour Service EOOD și sunt programate să fie redenumite Secrets Resorts & Spas, Dreams Resorts & Spas, Breathless Resorts & Spas și Alua Hotels & Resorts, „după renovări majore”.

Hyatt, care a finalizat achiziția Apple Leisure Group în noiembrie 2021, a subliniat că aceste adăugări în Bulgaria reprezintă „cea mai recentă piatră de hotar în expansiunea globală”. La rândul lor, aceștia marchează intrarea colecției într-o țară terță europeană, întrucât au prezentat în Spania și Grecia.

În Obzor vor fi deschise un AluaSun și un AluaResort. Fotografie: Adobe Sock.

După renovări, patru dintre hoteluri se vor deschide în vara lui 2023, iar al cincilea o va face în 2024. Cele cinci unități depășesc 1.800 de camere.

  1. Un Secrets Resort & Spava fi situat în zona Sunny Beach. Stațiunea de 335 de camere va continua să funcționeze doar pentru adulți, în urma unui proiect de rebranding și renovare.
  2. Dreams Resort & Spa se va deschide lângă Secrets Resort & Spa, iar cele 597 de camere ale sale vor servi segmentului de familie de lux.
  3. Hotelul AluaSun cu 191 de camere, situat în orașul de coastă Obzor, va oferi un produs all-inclusive dotat cu facilități magnifice în aer.
  4. Alua Resort, tot în Obzor, va oferi 318 camere și un mediul ideal pentru familii, cupluri și grupuri.
  5. Breathless Resort & Spa, programat să se deschidă în 2024 în centrul orașului Sunny Beach, va avea 395 de camere și se va redeschide după un amplu proiect de renovare.

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.