Shadow

Companiile de croazieră își modifică rutele din cauza conflictului din Israel

Siguranța pasagerilor și a echipajelor este prioritatea companiilor de croazieră. Din acest motiv, având în vedere conflictul din Israel, multe dintre companiile de navigație care aveau organizate călătorii pentru lunile următoare cu escale în această țară au început să le înlocuiască cu alte destinații, după cum au confirmat companii precum MSC Cruises și Celestyal Cruises

Un număr mare de companii precum MSC Cruises, Norwegian Cruise Line (NCL), TUI Cruises, Celestyal Cruises și Royal Caribbean, printre altele, au programat escale în diferite părți ale Israelului, cum ar fi Haifa și Ashdod, pentru următoarele săptămâni. Cu toate acestea, având în vedere situația geopolitică din această țară, ele aleg să le înlocuiască cu alte enclave. Acest lucru a fost confirmat de MSC și Celestyal în declarații separate.

MSC Cruises a restructurat itinerariile din Mediterana Est ale navelor sale MSC Sinfonia și MSC Musica. În total, 11 curse au fost modificate pentru ambele nave între 15 octombrie și 6 ianuarie 2024.

MSC Sinfonia, care urma să facă escală la Haifa în opt curse programate în următoarele date, va înlocui această tendință cu Istanbul (Turcia), ceea ce înseamnă ca escala de la Rodos va fi înlocuită cu Pireu (Grecia), în timp ce Izmir (Turcia) va fi înlocuită cu Limassol. Începând cu 21 octombrie, noul său itinerar va include porturile italiene Genova, Civitavecchia și Messina, urmate de Pireu, Izmir, Istanbul si Heraklion în Creta, înainte de a se întoarce la Genova.

Cele trei parcări ale MSC Musica din Pireu (Grecia) vor înlocui Haifa cu Rodos pe 18 și 25 octombrie și Marmaris (Turcia) pe 1 noiembrie.

Companiile de croazieră își modifică rutele din cauza conflictului din Israel
După încheierea croazierelor din Mediterana de Est, navele MSC își vor continua itinerariile programate: de la Buenos Aires (Argentina) pentru MSC Musica și de la Barcelona, Alicante și Malaga pentru MSC Sinfonia. Surtsă MSC Cruises.

MSC notifică deja pasagerii și agențiile de voiaj afectate de aceste modificări. MSC Cruises își va actualiza, de asemenea, site-ul web pentru a reflecta detaliile confirmate ale noilor itinerarii.

Celestyal Cruises a anunțat că va suspenda temporar escalele în Israel pe itinerariul său „Trei continente” până la sfârșitul lunii noiembrie. Aceasta va înlocui escala din Ashdod cu una în Heraklion (Creta-Grecia-).

„Echipele noastre vor lua legătura cu clienții afectați pentru a-i informa cu privire la actualizări ale itinerariilor lor și la aranjamentale suplimentare care au fost făcute pentru a le asigura continuarea plecării”, a declarat Chris Theophilides, CEO al Celestyal.

Mai multe date despre efectul conflictului în călătorii

Tarifele de zbor catre sau dinspre Tel Aviv cresc vertiginos

Lufthansa suspendă toate zborurile către Israel

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.