Shadow

Britanicii apelează la comparatori pentru a rezerva un hotel

Comparatorii de prețuri, care pun presiune pe rezervare pentru a obține o ofertă bună, a determinat mai mult de un sfert din călătorii britanici (27%) să fi rezervat un hotel greșit sau să fi selectat datele greșit (43%), potrivit unui studiu realizat de IHG Rewards Club

Două treimi dintre respondenți (72%) consideră că comparatorii oferă cele mai bune tarife, deși lanțul hotelier insistă că consumatorii europeni ar putea economisi peste 24 de milioane de lire sterline pe an (aproximativ 27 milioane de euro) prin rezervarea directă pe site-ul hotelului.

96% dintre britanici consideră că este important să obțină cel mai bun preț posibil, cu toate acestea, doar 15% optează pentru canalul direct, deși pentru jumîtate este o metodă mai sigură. 

Sondajul IHG dezvăluie, de asemenea, câteva detalii despre comportamentul călătorilor în diferite regiuni ale Regatului Unit. Cei din Nord-Vest au mai puține  de a rezerva direct la hotel (8%), în timp ce cei din East Midlands sunt mai entuziaști cu această opțiune (19%).

Los británicos recurren a comparadores para reservar un hotel

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.