Shadow

Ritz-Carlton va începe să opereze croaziere de lux în 2020

Croaziera de lux a The Ritz-Carlton Hotel Company L.L.C. se numește The Ritz-Carlton Yach Collection. În 2020 va opera primul din cele trei iahturi, pe care l-am prezentat în articolul Prima nava de croazieră a Ritz-Carlton are deja nume. 

Fiind prima companie companie hotelieră de lux capabilă să reproducă aceeași atmosferă și un serviciu recunoscut în stațiunile sale pe mare, suntem încântați să oferim oaspeților noștri o nouă modalitate de a crea amintiri cu Ritz-Carlton„, spune Lisa Holladay, Global Brand Leader al The Ritz-Carlton. „De la proiectarea iahtului până la programul de activități la bord și pe uscat, fiecare aspect al traversarii a fost ales cu atenție, cu scopul de a întruchipa serviciul caracteristic și luxul de ocazie al unui resort Ritz-Carlton. Așteptăm cu nerăbdare să-i primim pe viitori noștri oaspeți la bordul The Ritz-Carlton Collection, după ce am așteptat deja rezervările”.

The Ritz-Carlton Yacht Collection, care va naviga pe mare pentru prima dată în februarie 2020. Cu mai multe itinerarii diferite, oaspeții au opțiunea de a rezerva traversări consecutive fără a fi nevoie să repte porturile, astfel încât să exploreze mai multe destinații și descoperă cultura locală a fiecărui port.

Acceptarea rezervărilor reprezintă un înainte și un după pentru aces proiect emoționant al The Ritz-Carlton Yacht Collection, o linie care va redefini luxul pe mare„, explică Doug Prothero, CEO al Ritz-Carlton Yacht Collection. „Indiferent dacă clientul nostru caută cultura, aventură sau oportunitatea de a porni de pe cele mai obișnuite rute pe mare, încurajăm oaspeții să exploreze lumea cu The Ritz-Carlton Yacht Collection„.

Ritz-Carlton va începe să opereze croaziere de lux în 2020
Ritz-Carlton va începe să opereze croaziere de lux în 2020

Primul yaht va călători într-o gamă largă de destinații inclusiv Mediterana, nordul Europei, Caraibe, America Latină, Canada și nord-estul Europei. Trecerile pot fi de șapte sau zece nopți cu opriri în Barbados, Cartagena, Bordeaux, Copenhaga, Mykonos, Portofino și multe altele. Fiecare itinerariu este complet cu programe unice în fiecare destinație.

Iahtul, special conceput pentru această colecție măsoară între 190 de metri și poate găzdui până la 298 de pasageri, inclusiv 149 de apartamente cu terasa propie. Yahtul include, de asemenea, două apartamente luxoase Owner de 158 de metri pătrați, fiecare cu jacuzii propiu, meșteșuguri moderne și finisaje interioare proiectate de The Ritz-Carlton în colaborare cu firma de design lider pe piață Tillberg Design of Sweden. Experiența la bord va reflecta confortul excepțional și nivelul incomparabil de servicii personalizate pe client pentru care este atât de recunoscut emblematicul brand Ritz-Carlton, cu una dintre cele mai mari proporții de personal per oaspete din industria croazierelor.

Clienții The Ritz-Carlton Yacht Collection se pot bucura de o experiența deplină de navigare de lux, cu camere spațioase, activități și divertismente la bord, băuturi, diverse de propuneri de restaurare, bonusuri la bord, WiFi și sporturi acvatice accesibile de la pupa iahtului. Alte experiențe distincte disponibile pentru o sumă suplimentară includ o experiență culinară în Aqua, restaurantul emblemă al iahtului proiectat de cheful cu Stele Michelin, Sven Elverfeld, tratamente spa și excursii care pot fi găsite la The Shore Collection. Prețurile croazierelor variază în funcție de itinerariu și de sezon.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.