Shadow

Brandul W al Marriott va debuta în Grecia în această vară

Marriott International a semnat un acord cu operatorul și promotorul Temes S.A. pentru a-și aduce brandul W Hotels Worldwide în Grecia, după ce a deschis un hotel în Italia și altul în Portugalia. Deschiderea resort-ului W Costa Navarino este programată pentru vară anului 2022. 

Noul hotel de lux este situat în Navarino Waterfront, un complex turistic pe un teren de 13 hectare pe malul mării, în special în Messena, în sud-vestul Poloponezului.

Designul W Costa Navarino este inspirat din zonele rezidențiale tradiționale ale regiunii, folosind materiale locale și naturale și este de așteptat să aibă 246 de camere, apartamente și vile, multe cu piscine private și vedere la Marea Ionică.

Hotelul are 246 de camere, suites și vile.

Hotelul va avea cinci baruri și restaurante, inclusiv un club cu vedere la o plajă cu nisip alb. „Plaza Culinaria” este versiunea particulară a hotelului a unei piețe de delicatese cu diferite puncte de vânzare de care să te bucuri pe tot parcursul zilei; alte servicii oferite sunt un sunset bar și W Living Room.

Oaspeții se vor putea bucura, de asemenea, de experiențe și de mese în locațiile vecine din Costa Navarino, inclusiv noua Agora Navarino, o piață în aer liber cu magazine, mâncare locală, un cinematograf și o serie de evenimente pe tot parcursul zilei și nopții.

Oaspeții stațiunii vor avea, de asemenea, acces la terenuri de tenis și un centru de sporturi acvatice și la cele patru terenuri de golf ale destinației, aproape de hotel și la o serie de programe în aer liber, inclusiv ciclism, drumeții, alpinism și navigație.

„Suntem încântați să continuăm să construim relația noastră fantastică cu Temes S.A. pentru a deschide hotelul W Costa Navarino, întărind prezența Marriott International în acest paradis mediteranean”, a declarat Candice D’Cruz, vicepreșidente al brandurilor de lux pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa la Marriott International.

„În acest capitol important pentru creșterea destinației, credem că W Costa Navarino va contribui semnificativ la viziunea noastră de a stabili Messinia ca o destinație internațională de prim rang”, a adăugat Achilles V. Constantakopoulos, Presedintele Temes S.A.

În prezent, Marriott International are două proprietăți în Costa Navarino: The Westin Resort Costa Navarino și The Romanos, a Luxury Collection Resort.

Lantul a inaugurat recent un hotel W in Italia: Marriott lansează brandul W Hotels în Italia cu un palat din secolul al XIX-lea.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.