Shadow

Marriott lansează brandul W Hotels în Italia cu un palat din secolul al XIX-lea

Dechiderea W Roma a marcat sosirea în Italia W Hotels Worldwide, un brand care face parte din cele 30 din portofoliul Marriott Bonvoy. Hotelul cu 162 de camere, ocupând două palate alăturate din secolul al XIX-lea, este situat în centrul capitalei, pe Via Liguria, lângă Piazza din Spagna. W Roma este deținut de firma globală de investiții alternative King Street Capital Management, cu managerul de dezvoltare Omnam Investment Group și Kyralos SGR ca și companie de administrare a activelor.

„W Roma este primul hotel W case se deschide în Italia, aducând viziunea sa inconfundabilă despre luxul modern și social pe scena hotelieră a orașului”, a declarat Candice D’Cruz, vicepreședinte al brandurilor de lux Marriott International Europe, East Middle and Africa.

„W Roma este o destinație în care călătorii internaționali de lux vor întâlni lucruri neașteptate, de la experiențe culinare de neuitat până la designul atent înrădăcinat în istoria și cultura orașului”, a adăugat ea.

Proiectat de firma Meyer Davis, hotelul îmbină arhitectura tradițională și moștenirea actuală a orașului cu o interpretare a designului roman. Un amestec electic de mobilier colorat din piele se întâlnește cu pereții de piatră care reprezintă trecutul clădirii, în timp ce suprafețele reflectorizante adaugă o notă modernă și contemporană.

Oaspeții vor fi întâmpinați în hotel de „W Lounge”, care are un luminator mare și detalii decorate. Zonele de relaxare sunt înconjurate de piese de artă și sculpturi pe podea de marmură neagră și gri. De remarcat este, de asemenea, o pictură murală pictată manual în spatele birourilor de recepție a artistului italian Constanza Álvarez de Castro.

Cele 147 de camere și 15 apartamente au fost proiectate astfel încât oaspeții să se simtă ca și cum s-ar afla în propriul apartament de lux din oraș, multe dintre ele cu balcoane și terase private cu vedere la oraș, unele dintre locurile emblematice precum Instituto Svizzero.

Gastronomia siciliană

Buctarul Cicilio Sultano, distins cu o stea Michelin, va conduce oferta culinară a hotelului, oferind o interpretare contemporană și creativă a gastronomiei siciliene la restaurantul Giano. Hotelul include și terasa exterioară Giordano Clandestino în cadrul ofertelor sale culinare, iar patiserul Fabrizio Fiorani este maestrul în fruntea Zucchero X Fabrizio Fiorani, o zonă a hotelului în care puteți gusta produse de patiserie creative și înghețată artizanală.

Situat la parter, W Lounge a hotelului oferă muzică live, sesiuni de DJ și un meniu de coktailuri seara. Pe acoperiș găzduiește WET Deck, zona emblematică a piscinei W Hotels și Otto Rooftop Bar, cu vedere panoramică la Roma.

În plus, sportivul italian Pietro Bosselli se ocupă de dirijarea zonei de wellness de la W Roma, inaugurând prima FUEL x Petra Studio Gym și un program de antrenament personalizat. De la antrenamente de mare intensitate la box și yoga, acestea sunt oferite oaspeților și rezidenților.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.