Shadow

Amadeus și Microsoft reinventează managementul călătoriilor corporative

În ultimii ani, colaborarea online și mediile hibride de lucru au fost esențiale pentru supraviețuirea companiilor. În ciuda acestor schimbări, Amadeus recunoaște faptul că, călătoriile corporative și procesarea cheltuielilor aferente „nu s-au adaptat vremurilor. Călătorii trebuie acum să folosească mai multe platforme și aplicații unde trebuie să autentifice, să caute, dă rezerve, să plătească și să-și gestioneze cheltuielile. Ce se întămplă dacă totul ar putea fi simplificat și făcut dintr-un singur loc?„, se întreabă ei. 

Amadeus, în colaborare cu Microsoft, a făcut primul pas în viziunea lor comună de a redefini călătoriile corporative: instrumentul lor online de rezervare și gestionarea cheltuielilor Cytric Travel & Expense este acum integrat în Microsoft 365 cu Cytric Easy. Utilizatorii pot planifica călătorii și pot partaja aceste detalii colegilor fără a părăsi aplicațiile lor de zi cu zi, cum ar fi Microsoft Outlook sau Microsoft Teams.

Cei de la Amadeus asigură că „rezervarea călătoriilor de afaceri va fi mai rapidă și mai ușoară ca niciodată cu o singură aplicație care va permite căutarea, compararea sau rezervarea unui hotel, zbor sau mașina de închiriat fără a părăsi Microsot Teams„. De asemenea, va fi „ușor să partajați informații despre călătorie prin chat-urile Teams pentru, de exemplu, să rezervați aceeași călătorie ca și alți colegi”.

De asemenea, conform acelorași surse, „o economie de timp, prin minimizarea timpului dedicat organizării deplasărilor de afaceri”; și va încuraja „colaborarea, facilitând partajarea detaliilor de călătorie cu colegii și să beneficieze de conexiunea și colaborarea de călătorie”.

Amadeus și Microsoft caută cu munca lor împreună „reimaginarea călătoriilor, incluisv form în care utilizatorii se întâlnesc, colaborează sau solicită plăți”.

În curând, după cum a explicat Amadeus, „Apelurile din calendarul Outlook vor completa datele relevante înainte de a începe procesul de căutare, cum ar fi locația preferată de plecare, destinația în funcție de locul întâlnirii și date. Rezultatele căutării zborurilor vor afișa opțiunile recomandate în funcție de confortul zborului, preț și preferințele utilizatorilor, inclusiv, de exemplu, aeroporturile de evitat în timpul unei escale. Vor fi evidențiate opțiuni mai scurte, mai ieftine și ecologice„.

Teams va trimite utilizatorilor solicitări pentru a vedea chitanțele nealocate, a-și completa rapoartele de cheltuieli și a le depune la timp. Acest lucru înseamnă mai puține întreruperi ale fluxului de lucru și mai puține bătăi de cap atunci când va conectați și comutați între aplicații. 

Colaborând cu Microsoft anul trecut, Rudy Daniello, vicepreședinte executiv al Amadeus Cytric Solutions, a declarat: „Obiectivul nostru a fost să reinventăm călătoriile corporative. Cu Cytric acum integrat în Microsoft 365, comutarea între aplicații va deveni un lucru din trecut, ceea ce va duce la o productivitate îmbunătățită și o mai ușoară conformitate cu programele de călătorie și cheltuieli. Și, cel mai important, această colaborare cu Microsoft simplifică procesele vechi de zeci de ani care afectează departamentele de finanțe, achiziții și călătorii. Aceasta este doar primul pas în viziunea noastră comună de a transforma experiența de gestionare a călătoriilor și a cheltuielilor„.

Ultimele știri despre Amadeus:

Partajarea datelor între furnizori pentru a îmbunătăți experiența clienților

Cinci tendințe care vor revigora călătoriile în 2022

Integrarea Cytric în Microsoft 365, așa cum a subliniat Eric Bailey, director global de turism la Microsoft, „va face experiența călătorilor mai fluidă. Capacitatea de a rezerva bilete de avion sau de a gestiona cheltuielile de călătorie fără a părăsi aplicațiile de colaborare de zi cu zi va ajuta la ușurarea procesului pentru utilizatori, facilitând călătoria și eliminând unele dintre provocările obișnuite de rezervare”.

Aspirația colaborării dintre Amadeus și Microsoft este de a „reimagina călătoriile, inclusiv modul în care utilizatorii se întâlnesc, colaborează sau revendică cheltuielile”. Ambele companii vor continua să lucreze împreună pentru a „încuraja colaborarea și pentru a oferi angajaților un nou mod hibrid de lucru”.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.