Shadow

Acesta este un lux clasic la Waldorf Astoria Washington DC

În luna iunie, Waldorf Astoria Washington DC, fostul Trump International Hotel al lanțului fostului președinte american Donald Trump și achiziționat în mai de grupul de investiții CGI Merchant Group pentru 375 de milioane de dolari (356 de milioane de euro) s-a redeschis publicului. 

Acesta este cel mai mare preț pe cameră care au fost plătit în oraș. Hotelul va fi administrat de lanțul Hilton sub unul dintre cele mai luxoase branduri ale sale, Waldorf Astoria.

Clădirea, construită între 1892 și 1899, este o bijuterie arhitecturală care a găzduit cândva sediul Oficiului Postal din SUA. Proprietatea rămâne în proprietatea statului, care o închiriază companiilor private pentru exploatarea acesteia.

Mai multe hoteluri de lux:

Cum este primul hotel W din Portugalia și angajamentul său față de local

Marriott lansează W Hotels în Italia cu un palat din secolul al XIX-lea

Este situat pe Pennsylvania Avenue din capitala SUA, foarte aproape de Casa Albă.

Hotelul este un exemplu de lux clasic suprem și are 263 de camere și apartamente, inclusiv cel mai mare din oraș.

Oferta gastronomică a noului Waldorf Astoria este, de asemenea, o mostră de haute de cuisine cu bucătarul cu stea Michelin Daisuke Nakazawa.

Dintre dotări se remarcă imensele sale săli pentru evenimente, printre care se remarcă o sală cu capacitate de 1.300 de invitați.

Pentru relaxare, oaspeții dispune de un spa, șase săli pentru tratamente de infrumusețare și o sală de sport care ocupa aproape 1.000 de metri pătrați.

 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.