Shadow

6 croaziere și 0 emisii, Explora Journeys se angajează să ofere un lux durabil

Explora Journeys, brandul de croaziere de lux a grupului MSC Cruises, a confirmat comanda a două  noi nave pe bază de hidrogen de la constructorul naval italian Financtieri. Tranzacția completează o investiție totală de 3,5 miliarde de euro în șase nave care vor incorpora cea mai avansată tehnologie din lume pentru a reduce emisiile la zero în port. 

Cele două nave noi, Explora V și Explora VI, vor fi livrate în 2027 și 2028 și vor avea noi măsuri de eficiență energetică și capacitatea de a utiliza combustibili alternativi, cum ar fi biogazul, gazul sintentic și metanolul. De asemenea, acestea vor fi echipate cu pile de combustie alimentate cu hidrogen, care le vor permite să elimine emisiile de carbon atunci când motoarele navelor sunt oprite.

Explora Journeys a comandat deja alte patru nave de croazieră de lux, care vor fi, de asemenea, dotate cu cele mai noi tehnologii de mediu și marine.

Cele șase nave de croazieră de lux din flota orientată spre turismul sustenabil a Explora Journeys vor fi concepute pentru a oferi o experiență de călătorie „unică și exclusivă”, cu un stil elegant și sofisticat, servicii personalizate și oferte culturale și gastronomice de clasă mondială. Fiecare navă va putea găzdui 750 de persoane și va avea 461 de apartamente cu balcoane private.

Explora Journeys opteazî pentru o croazieră sustenabilă
Croaziera Explora I. Sursa: Explora Journeys.

„Cu Explora Journeys am creat un brand de lux care a redefinit conceptul de lux pe mare„, a declarat Pierfrancesco Vago, președinte executiv al MSC Group Cruise Division. „Observăm o creștere continua în segmentul de lux, iar investiția în aceste două noi nave arată angajamentul nostru de a continua să ne dezvoltăm în acest sector, precum și de a investi în navele viitorului”, a adăugat el.

Mai multe informații legate de croaziere de lux în:

Este posibilă o croazieră cu emisii net zero chiar acum?

MSC Cruises a lansat cea mai eficientă navă și noua navă emblematică

Așa s-a creat o croazieră de lux după doi ani și peste 500 de milioane de euro

Icon of the Seas: așa va fi cel mai mare vas de croazieră din lume în interior

Aceasta este noua navă a Oceania Cruises

Artizanat pe o navă de croazieră de lux

Michael Ungurer, CEO al Explora Journey, a declarat despre acest proiect important: „Sustenabilitatea în lux este noul artizanat, iar cele două noi comenzi confirmate sunt o dovadă a determinării noastre de a conserva și proteja oceanele noastre dragi”, a declarat purtătorul de cuvânt al brandului.

„Aceasta este ceea ce așteaptă călătorul exigent de mâine, așa că este absolut imperativ nu doar să îndeplinim aceste așteptări, ci să le și depășim”.

Prin aceste comenzi, Explora Journeys își demonstrează capacitatea de inovare și diferențiere, oferind clienților săi croaziere de lux durabile și poziționându-se ca un punct de referință în sectorul turismului internațional.

Fiecare croazieră de lux sustenabilă de la Explora Journey

  • Explora I. A intrat în serviciu în iulie 2023 și operează în prezent în America.
  • Explora II. Acesta va fi lansat în vara anului viitor 2024 și va opera în Marea Mediterană, Orientul Mijlociu, Oceanul Indian și Africa.
  • Explora III. Se preconizează că va intra în serviciu în vara anului 2026.
  • Explora IV. Alimentat cu GNL, acesta va fi finalizat la începutul anului 2027.
  • Explora V. În proiect,
  • Explora VI. În proiect

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.