Shadow

Aceasta este noua navă emblemă a Oceania Cruises

Prima navă de croazieră din clasa Allura, Oceania Vista, va fi inaugurată pe 13 mai și va rămâne fidelă filozofiei Oceania Cruises, va fi o navă elegantă, de dimensiuni medii, de 67.000 de tone, cu o capacitate de 1.200 de pasageri, cu spații ample și confortabile, cu multe noutăți legate de gastronomie, așa cum a declarat compania de transport maritim pentru HOSTELTUR. 

Această croazieră, care va avea o a doua navă in 2025, este proiectat cu scopul de a oferi experiența de lux  caracteristică navelor mici. Și, în acest sens, Vista dispune de o mare varietate de spații comune pentru petrecere timpului liber și wellness, potrivit companiei maritime.

„Vista va stabili un nou standard în ceea ce priveste confortul și luxul în stil rezidențial și va oferi doar locuri de cazare cu terasă privată. 

Scara măreață care apare imediat ce intri pe navă și care servește la întâmpinarea pasagerilor este deosebit de impresionantă. Acest element iconic al întregii flote Oceania Cruises este exact punctul în care începe fiecare nouă croazieră la bordul uneia dintre navele sale și un element pe care brandul dorește ca clienții să și-l amintească și să se identifice cu el.

Croaziera Oceania Vista în fiordurile din Norvegia.

Decorul contemporan al cabinelor este inspirat din arhitectura rezidențială pentru a oferi pasagerilor un spațiu amplu pentru relaxare și bunăstare. Aceasta sa bazează pe tonuri suave și mobilier elegant, cu numeroase detalii și opere de artă. Obiectivul companiei este de a face din fiecare cabină și apartament” o casă confortabilă departe de casă.

În plus, toate cabinele și apartamentele de pe vasul de croazieră sunt dotate cu băi bine concepute și bine amenajate, cum ar fi dușuri mari cu efect de ploaie, chiuvete spațioase și spații depozitare ample. Acestea sunt concepute nu numai pentru confort, ci și pentru a se potrivi nevoilor pasagerilor în timpul croazierei.

Un apartament al Oceania Vista.

În aceeași ordine de idei, apartamentele Penthouse, Oceania și Vista, sunt spațioase și dispun de o zonă mare de living și de luat masa pentru divertisment sau pur și simplu pentru relaxare. Pentru prima dată, Oceania Vista va avea o nouă categorie de cabine Concierge Veranda pentru călătorii singuri, un segment al cererii care este în creștere.

Pe puntea piscinei, pasagerii se pot bucura de ceea ce Oceania Cruises numește „o oază naturală pentru a se reconecta cu natură”.

Printre facilitățile de agrement ale navei se numără și centrul spa, care oferă mai multe zone de tratament, spații moderne de antrenament personal și un nou salon de coafură și înfrumusețare spațios. Terasa spa se mândrește cu vederi panoramice la mare și „confirmă faptul că întinerirea a ghidat toate aspectele primului nostru centru holistic de wellness”, a declarat compania de croazieră.

Bar Horizons.

Ofertele de baruri de pe această croazieră au patru spații distincte, începând cu bar de martini reimaginat, urmat de un lounge cunoscut sub numele de Le Grand Lounge și, în cele din urmă, un bar cazinou, care include, desigur, un cazinou cu tot felul de jocuri de noroc și un design foarte inspirat de art nouveau. În cele din urmă, barul Horizons ofera vederi la 180 de grade și spectacole muzicale.

Cea mai dezvoltată oferta de agrement de pe Oceania Vista este cea gastronomică, în linie cu restul de nave ale brandului, În total, există șapte restaurante cu o gamă variată de propuneri culinare, incluzând cele mai mari tendințe, de la „foodie” la „flexitarian”, fără a uita carnea și peștele de calitate, bucătăria asiatică sau avangardă.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.