Shadow

Țările și orașele cu cel mai bun WiFi în hoteluri

Clasamentul orașelor și țărilor cu cel mai bun sau prost WiFi întocmit de Hotelwifitest arată că în Europa vei găsi cel mai probabil o bună calitate a serviciului, în timp ce în Statele Unite există mai multe hoteluri care îl oferă gratuit.

Mai exact, raportul arată că în Europa sunt cu 33% mai multe șanse decât în Statele Unite să găsești un hotel care oferă WiFi de calitate, în timp ce în Statele Unite sunt cu 14% mai multe șanse ca hotelul să ofere WiFi gratuit în cameră.

Clasamentul orașelor cu cel mai bun și mai prost WiFi în hoteluri.

Asia se alfă pe primul loc în ceea ce privește calitatea WiFi-ului (49,5%), dar cu toate acestea se află pe ultimele locuri în ceea ce privește procentul hotelurilor care oferă WiFi gratuit în cameră (61,2%). Coreea de Sud este liderul în WiFi-ul de înaltă calitate (92%), aflându-se cu 7,1 puncte peste a doua cea mai bună țară, Japonia.

România se află pe locul al cincilea în lume în ceea ce privește calitatea WiFi-ului în hotelurile sale (78%), fiind depășita, pe lângă Coreea de Sud și Japonia, de Ucraina și Elveția. 71,4% din hotelurile din România oferă WiFi gratuit în cameră.

 

Pe ultimele locuri ale clasementului, în ceea ce privește calitatea WiFi-ului oferit de hoteluri, se află  IndoneziaGrecia și Cambodgia.

Clasamentul orașelor cu cel mai bun și mai prost WiFi în hoteluri.

În ceea ce privește orașele cu cel mai bun WiFi, acestea sunt Stockholm, Budapesta, Tokyo și Dublin. La polul opus se află, Milano, Sao Paulo, Paris sau San Francisco. Niciun oraș din România nu apare în acest clasament.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.