Shadow

Modul în care Madeira primește turismul internațional în era post-COVID

Siguranța și liniștea vizitatorilor și a rezidenților sunt obiectivele primare pe care arhipelagul portughez din Madeira și le-a stabilit pentru redeschiderea turismului – începând cu 1 iulie, granițele sale au fost deschise turismului internațional. Cu acest obiectiv, a dezvoltat un plan, certificat de firma SGS, sub motto-ul Madeira, safe discover (Madeira, o călătorie singură) pentru a garanta bunele practici la destinație și pentru a minimiza riscurile de focare COVID-19. 

Cei care călătoresc în arhipelag – format din insulele Madeira și Porto Santo – trebuie să completeze un chestionar de sănătate și să atașeze rezultatele testului COVID-19 în Madeira safe to discover pentru a descoperi aplicația sau pe un site web special dezvoltat în acest scop. Obiectivul acestei măsuri este obținerea unei plecări mai rapide de la aeroport.

Pasagerii care nu și-au făcut testul trebuie să facă un test gratuit la sosirea la aerodorm. Și într-o perioadă maximă de douăsprezece ore, perioadă în care călătorul trebuie să stea ăn hotel sau în apartamentul turistic, va primi rezultatul pe telefon.

Dacă este pozitiv, călătoriile și contactele lor directe trebuie să intre în carantină la un hotel desemnat.

Guvernul din Madeira va acoperi toate costurile pentru turiștii care sunt infectați cu COVID, atât medicale, cât și de cazare și mâncare, ale persoanei afectate și ale însoțitorilor săi. 

După șapte de zile de carantină, vizitatorii vor fi supuși unor teste suplimentare. Dacă rezultatul este negativ, turiștii își pot continua vacanța și se pot bucura de arhipelag fără restricții suplimentare.

Madeira continuă să aplice alte măsuri, atât în hoteluri, cât și restaurante, baruri, piscine sau zone comune, bazate pe distanțarea socială, curățarea și dezinfectarea, spălarea mâinilor și utilizarea unor măști în spații interioare sau închise.

Cu toate aceste măsuri bazate pe securitate, Madeira este încrezătoare că va continua să fie una dintre destinațiile preferate pentru iubitorii de natură, sport și soare și plajă și aspiră să revalideze titlul de cea mai bună destinatțe insulară europeană.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.