Shadow

Un lux nou pe o insulă privată din Belize: reinventarea autenticului

Four Seasons Hotels and Resort a anunțat un nou proiect la Cayo Chapel, o insulă privată din Belize, care va dispune de un teren de golf cu 18 găuri, de cazare și de locuințe private și de bungalouri plutitoare pe mare. Deschiderea este programată pentru 2021. Acesta este propus ca o reinventare a autenticității destinației, creând o experiență de lux. 

 

În parteneriat cu Thor Urbana, Inmobiliaria Desarrollos și Grupul Imobiliar GFA, se încearcă transformarea insulei private Cayo Chapel „într-o destinație de lux”. Cayo Chapel se află la 26 de kilometri de orasul Belize, adică 30 de minute cu barca sau un zbor de doar 10 minute și este situată lângă reciful de barieră din Belize, cel mai mare sistem de recife din emisfera nordică, declarat Patrimoniu Mondial de către UNESCO

 

Suntem foarte entuziasmați să facem parte din această reinventarea a Cayo Chapel într-o experiență de lux autentic, care permite, în același timp, să protejăm și să întărim minunile naturale ale acestei insule”, a spus J. Allen Smith, Președinte și CEO al Four Seasons Hotels and Resorts. 

 Insula de 113 hectare și 9,7 kilometri de plaje de nisip alb, va avea 50 de propietăți private, 35 de locuințe private și 100 de camere și apartamente; un teren de golf cu 18 găuri; un institut de conservare ecologică; un port de agrement și o pistă de aterizare propie, care vor putea fi utilizate de bărci și avioane private pentru a facilita accesul proprietarilor și oaspeților. 

 

Facilitățile includ instalații de sănătate și wellness, două cluburi de plajă, mai multe opțiuni culinare și de bar cu vedere la mare, centre de consum, un club pentru copii și tineret, precum și terenuri de tenis. 

 

Atât oaspeții cât și proprietarii vor avea ocazia să facă expediții cu barca, snorkelling, paddle boarding, scufundări și activități oferite de Institutul de Conservare a Naturii și Centrul de Aventură Fabian Cousteau. 

 

Four Seasons Resort and Residences Caye Chapel, Belize va fi adăugată ofertei de proprietăți aflate deja în funcțiune în destinații de plajă, cum ar fi Costa Rica, Bahamas, Anguilla, Nevis și Punta Mita, Mexic. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.