Shadow

ITB Berlin 2023 va începe într-o zi de marți în prima ediție cu prezență fizică post-COVID

Messe Berlin, organizatorul târgului internațional de turism de la Berlin ITB, va face mai multe modificări anul viitor în ediția din 2023, prima față în față de la începutul pandemiei de COVID-19, deși menține părți din program online. Primul, în loc să se desfășoare de miercuri până duminică, se va desfășura pe parcursul a trei zile consecutive, de  marți 7 până joi, 9 martie. Țara gazdă oficială va fi Georgia și va deschide evenimentul luni, 6 martie 2023 seara. 

Conceptual, ITB Berlin va fi poziționat ca un produs B2B, cu un program de trei zile dedicat afacerilor, conținutului și rețelelor. În acest sens, se va concentra pe vizitatorii profesioniști, precum și pe expozanți, cumpărători și mass-media.

Mai multe despre ITB:

Industria turismului global va genera 600 de miliarde de euro în 2022

Partajarea datelor între furnizori pentru a îmbunătăți experiența clienților

Tendințe lăsate de COVID și care continua și în 2022

Ca și în anii trecuți, Convenția ITB Berlin se va desfășura în direct, în paralel cu expoziția în centrul de târguri de la Berlin, cu sesiuni selectate care vor fi transmise în direct prin portalul itb.com. Evenimentul Berlin Travel Festival, în schimb, va face parte din târgul anual de bărci și agrement Boot & Fun Berlin, care va avea loc în noiembrie 2023.

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.